Ilyen a Tésztapartin kínált tészta és szósz, amelyet a Barilla ajánlott fel

A főzés után mindig "al-dente" állagú Barilla tészta fokozatosan juttatja az izmokat a szükséges energiához, ezáltal hosszabb ideig segíti azok működését.


A Barilla piacvezető Európa több országában a tészta és a konyhakész szószok, Olaszországban a sütőipari termékek és Skandináviában a ropogós kenyerek kategóriájában. A Barilla Csoportot világszerte az olasz know-how szimbólumaként ismerik.

A Barilla a legismertebb márka a tészta és a tésztaszószok esetében: ma ez a N°1 tészta Olaszországban és szerte a világban. A Barilla tészta kizárólag prémium minőségű durumbúza felhasználásával készül. A durumbúzából készült tészta fontos forrása az egészséges szénhidrátoknak (összetett szénhidrát), elengedhetetlen eleme az aktív és a sport-orientált személyek étkezésének.



fb share