Jótékonyság a 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson

 

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében. A BSI által támogatott jótékonysági akciók eredményeiről folyamatosan tájékoztatunk híreinkben.

Tavaly a 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás jótékonysági termése 12 millió Ft volt, ismerd meg a részleteket ITT! >>>>

Ezen a versenyen a következő jótékony célok közül választhatsz:

Csinálj sportot a jótékonyságból!

2015-ben a Bátor Tábor 1000 daganatos és krónikusan beteg gyereket és hozzátartozót fogad, hogy gyógyító élményeken keresztül megváltoztassa az életüket. Az Élménykülönítmény sportolói ennek a változásnak a részei. A Telekom Vivicittá Félmaratonon induló jótékony futók kilométereik jelképes örökbeadásán keresztül gyűjtenek adományokat a Bátor Tábor Alapítványnak. Céljuk 5,8 millió Ft összegyűjtése. Támogasd őket Te is!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Fuss a Gézengúzokért!

A Gézengúz Alapítvány 25 év alatt 50 000 koraszülött és sérült gyermek gyógyításában segített. Az év végéig 200 családnak szerveznek ingyenes vizsgálat-sorozatot, ehhez követeik 1 350 000 Ft gyűjtését vállalták.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Futás a Gyermekrohamkocsiért!

A súlyos, életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek ellátása különleges, magas szintű szakmai és technikai felkészültséget igényel. A Gyermekrohamkocsi az ország első és egyetlen "mobil gyermek intenzív osztálya", amely a 16 év alatt már több mint 35.000 alkalommal segített a beteg gyermekeken. A miskolci és debreceni Gyermek-mentőorvosi kocsikkal együtt a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat speciális gyermekmentői mára már évente több mint 3.500 esetet látnak el az Országos Mentőszolgálat kötelékében.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Habitat for Humanity Magyarország

Légy a Habitat követe, vagy támogatója a 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson és segíts hajléktalan embereknek és családoknak otthont teremteni! Utcán vagy erdőben élő hajléktalan embereknek és átmeneti otthonban élő családoknak segítünk, hogy megfizethető szociális bérlakásba költözhessenek, és új életet kezdhessenek. Reméljük, te is velünk futsz!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Hogy mindenki jóllakhasson!

A megtermelt élelmiszer 1/3-át megsemmisítik, miközben százezrek éheznek. Segíts, hogy az élelmiszer a nélkülözőkhöz kerülhessen! A Magyar Élelmiszerbank Egyesület célja, hogy összegyűjtse a felhalmozódó élelmiszer feleslegeket és ingyenes élelmiszeradományként eljuttassa azokat 300 000 magyarországi rászorulóhoz, ezzel elősegítve a szegénység és az alultápláltság csökkenését.Minden 1000 Ft adománnyal, amit összegyűjtesz, 30 000 Ft értékű étel kiszállításában segítesz!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Nárcisz futókör - Minden perc értékes!

A hospice nem arról szól, hogy elmúlik az élet, hanem arról szól, hogy még tart! Alapítványunk missziója a daganatos betegek életminőségének javítása, a fájdalomcsillapítás és a családtagok lelki támogatása. Csatlakozz Te is a Nárcisz Futókörbe, fuss velünk és gyűjts adományt a gyógyíthatatlan rákbetegek méltó ápolására. Várjuk egyének, baráti társaságok, céges csapatok, jelentkezését.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Fuss egy VESÉS varázslatért!

Céljuk az SE I. sz. Gyermekklinika Vese és Művese Osztályának gyermek- és családbaráttá varázslása. Az osztály ágyait sokszor nem csak napokra, hanem hetekre veszik birtokba a gyerekek, akik rendszeres ellátást igényelnek. Sokaknak második otthonuk a Gyermekklinika vese pavilonja. A művese osztályon heti háromszor 4 órát töltenek, gépre kötve, azok a kicsik és fiatalok, akiknek életben maradását csak a dialízis biztosítja.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Karitász raktárhelyiség felújítása

A Pálferi Karitász 2013 áprilisában alakult meg Pál Ferenc katolikus pap, mentálhigiénés szakember, kedd esti alkalmaira járó „pálferis” közösség tagjaiból. Számos olyan szervezettel, intézménnyel találkoztunk, akik szűkös anyagi keretek között, de odaadó gondoskodással segítik a rászorulókat. Hogy mi is többet adhassunk, ez év februárjától hosszútávú távra kibéreltünk egy XI. kerületi lakóház 35 m2 pincehelyiségét. Ennek felújításáért, praktikus berendezéséért futunk és gyűjtünk a versenyen.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

SUHANJ!Alapítvány

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez. Idén tavasszal pedig megnyitja hazánk első integratív edzőtermét, a SUHANJ! Fitnesst.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Mindenkinek jusson tiszta ivóvíz!!

Az UNICEF rendkívül sokféle eszközzel segíti a világ kevésbé szerencsés régióiban élőket, hogy tiszta ivóvízhez jussanak, illetve teszi ugyanezt természeti katasztrófák és háborús helyzetek esetén. A víz élet! Segíts, hogy mindenkinek jusson tiszta ivóvíz!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>