Ami mindenkinél kéznél lehet majd: virtuális aranykártya

 

2014-ben több ezren váltak jogosulttá olyan kedvezményekre, melyeket a megújult Spuri Aranykártya nyújt nekik 2015-ben. Hogy ezeket a kedvezményeket a lehető legkönnyebben érvényesíthessétek, egy olyan új megoldást találtunk ki, ami nem csak egyszerűbbé teszi a kártya használatát, de a lehető legkörnyezetkímélőbb is. Aki még nem ismeri, annak most bemutatjuk a virtuális Spuri Aranykártyát.

Az elmúlt években azt tapasztaltuk, hogy nagyon sokan nem vették át kártyáikat, elég volt nekik a futóazonosítót tudni. Az is előfordult, hogy nevezéskor, vagy más szolgáltatóknál, mikor a kedvezményeket érvényesíteni szerette volna valaki, nem tudta felmutatni a kártyáját, mert nem volt nála, elvesztette, nem vette át, stb. A jogosultságot nálunk elég bizonyítani egy névvel és a futóazonosítóval, máshol, partnereinknél azonban ez nem elegendő, ezért vált szükségessé a Spuri Aranykártya programba egy új, innovatív elemet beépíteni: ez lett a virtuális Spuri Aranykártya.

Virtuális Spuri Aranykártyát fogunk minden aranykártyásnak küldeni az otthon felejthető és elhagyható műanyag kártya helyett, megelőzendő a bonyodalmakat.

De mi is ez a virtuális Spuri Aranykártya?

Pontosan az, amit a neve takar: nem szükséges a plasztiklap, csupán a lényeges információk kellenek. Nem kell hozzá más, csupán egy mobiltelefon, legyen az okos vagy buta. Mivel szinte elképzelhetetlen ma már, hogy valakinél ne legyen mobiltelefon, így a közeljövőben mi minden jogosultnak személyre szóló sms-t küldünk, mely üzenet tartalmazza majd

  • az illető nevét
  • futóazonosítóját,
  • az aranykártya érvényességét és
  • egy linket a további tudnivalókkal.

Elég lesz ezen túl majd ezt az üzenetet felmutatnod, és a tiéd lesz minden kedvezmény, ami megillet. Fontos, hogy ha ilyen sms-t kapsz tőlünk, azt ne töröld ki! Online nevezéskor ebből bemásolhatod a futóazonosítódat, ha pedig SPURI Aranykártya Partnereinknél szeretnél kedvezményt kapni, netán partnerversenyeinken akarsz olcsóbban nevezni, elég az sms-t megmutatni. Ne küldd tovább az sms-t, mert annak feladója a BSI lesz, ez bizonyítja majd a Virtuális Aranykártya eredetiségét és az érvényességét.

Szeretnénk mindenkinek, akit megillet küldeni egy virtuális Spuri Aranykártyát, ehhez azonban előbb egyeztetnünk kell. Így aztán néhány nap múlva minden jogosult kapni fog egy levelet tőlünk, benne azzal a telefonszáméval, ami az adatbázisunkban rögzítve van. Arra kérünk mindenkit, hogy ha ez a telefonszám megváltozott vagy nem adtál meg korábban mobilszámot, akkor a levélben található útmutatás alapján juttasd el hozzánk a mobilszámodat, amire virtuális kártyádat elküldhetjük.
Január végén aztán - az adategyeztetések után - már a jó számokra elküldjük a kedvezmények igénybevételéhez szükséges sms-t.

Viszont addig se essetek kétségbe, hiszen a BSI eseményeire már igénybe tudod venni nevezési kedvezményt!
Online nevezés esetén automatikusan megjelenik a Spuri Aranykártyás ár a választható nevezési díjak között, személyes nevezés vagy átutalás esetén pedig elég jelezned, hogy jogosult vagy a kedvezményre.