BSI Futónagykövet - Rákospalota, Káposztásmegyer - Torda Tamás

 

Név:

Torda Tamás

E-mail:

morzen7(kukac)gmail(pont)com

Melyik évben kezdett el futni:

2013 őszén kezdtem újra rendszeresen futni.

Mire legbüszkébb a futómúltjából:

2013 tele és 2016 tele közötti időszak számokban: összesen 4500 km benne 22 km szintkülönbség, 30 rendezvény, 70 fm (vagy hosszabb) (2016-ban 61 fm vagy annál hosszabb táv ), 3 maraton

Bemutatkozó:

26 éves egyetemi hallgató vagyok, törzsgyökeres rákospalotai, emellett idén rengeteget futottam Káposztáson is. Jól ismerem a környéket, és vannak bejáratott útvonalaim már. A nagykövetségben az tetszik, hogy így könnyebben csatlakoznak hozzám az emberek, mintha csak úgy futnék egymagamban, mert a BSI-nek már neve van a futórendezvények terén. Egy kívülállónak ez sokkal jobban hangzik. Plusz így könnyebben eljutok más futónagykövetekhez, akiknek sokkal több tapasztalata van. A futó közösség csodálatos, és a környékünkre is szeretnék egy darabot ebből.

A futással kapcsolatos hitvallása:

A futás számomra meditáció. Megtanít figyelni a testre, letisztítja az elmét, kitartásra nevel. Megtanít bízni, a célra fókuszálni, megdolgozni a célért, és a futás nekem bebizonyította, hogy minden lehetséges. Amellett itt a legjobb a közösség, ahová tartozni lehet. Ilyen összetartást máshol ritkán tapasztalni.

Közös futások helyszíne:

Hol Rákospalotán , hol Káposztáson futunk. Bővebb információk, az aktuális futásokról a facebook csoportban.

Közös futások időpontja:

Egyeztetés a facebook csoportban.

Egyéb tudnivalók:

Futónagykövetünk Facebook csoportja.