Ami mindenkinél kéznél lehet majd: virtuális aranykártya

 

Minden évben több ezren válnak jogosulttá olyan kedvezményekre, melyeket a Spuri Aranykártya nyújt nekik a követkeő naptári évben. Hogy ezeket a kedvezményeket a lehető legkönnyebben érvényesíthesd, egy olyan megoldást találtunk ki, ami nem csak egyszerűvé teszi a kártya használatát, de a lehető legkörnyezetkímélőbb is. Ha még nem ismered, most bemutatjuk a virtuális Spuri Aranykártyát.

Az elmúlt években azt tapasztaltuk, hogy nagyon sokan nem vették át a műanyag kártyáikat, hiszen elég volt a futóazonosítót tudni. Az is előfordult, hogy nevezéskor, vagy más szolgáltatóknál, mikor a kedvezményeket érvényesíteni szerette volna valaki, nem tudta felmutatni a kártyáját, mert nem volt nála, elvesztette, nem vette át, stb. A jogosultságot nálunk elég bizonyítani egy névvel és a futóazonosítóval, máshol, partnereinknél azonban ez nem elegendő, ezért vált szükségessé a Spuri Aranykártya programba egy innovatív elemet beépíteni: ez lett a virtuális Spuri Aranykártya.

Virtuális Spuri Aranykártyát küldünk minden arra jogosultnak az otthon felejthető és elhagyható műanyag kártya helyett.

De mi is ez a virtuális Spuri Aranykártya?

Pontosan az, amit a neve takar: nem kell hozzá plasztiklap, csak a lényeges információk szükségesek. Nem kell hozzá más, csupán egy mobiltelefon, legyen az okos vagy buta. Mivel szinte elképzelhetetlen ma már, hogy valakinél ne legyen mobiltelefon, ezért legkésőbb a jogosultság évének január 15-éig személyre szóló sms-t küldünk, mely üzenet tartalmazza:

  • az illető nevét
  • futóazonosítóját,
  • az aranykártya érvényességét és
  • egy linket a további tudnivalókkal.

A továbbiakban elegendő ezt az üzenetet felmutatnod, és a tiéd lesz minden kedvezmény, ami megillet. Fontos, hogy ezt az sms-t, ne töröld ki! Online nevezéskor ebből bemásolhatod a futóazonosítódat, ha pedig SPURI Aranykártya Partnereinknél szeretnél kedvezményt kapni, netán partnerversenyeinken akarsz olcsóbban nevezni, elég az sms-t megmutatni. Ne küldd tovább az sms-t, mert annak feladója a BSI lesz, ez bizonyítja majd a Virtuális Aranykártya eredetiségét és az érvényességét.

Szeretnénk mindenkinek, akit megillet elküldeni a virtuális Spuri Aranykártyát, ehhez azonban előbb egyeztetnünk kell. Az arra jogosultakkal előzetesen e-mailben felvesszük a kapcsolatot, benne azzal a telefonszámmal, ami az adatbázisunkban rögzítve van. Ha ez a telefonszám megváltozott vagy nem adtál meg korábban mobilszámot, akkor az e-mailben található útmutatás alapján juttasd el hozzánk a mobilszámodat, amire virtuális kártyádat elküldhetjük.
Az adategyeztetések után, legkésőbb január 15-ig már a jó telefonszámokra elküldjük a kedvezmények igénybevételéhez szükséges sms-t.

A BSI eseményeire már január 15. előtt is igénybe tudod venni nevezési kedvezményt!
Online nevezés esetén automatikusan megjelenik a Spuri Aranykártyás ár a választható nevezési díjak között, személyes nevezés esetén pedig elég jelezned, hogy jogosult vagy a kedvezményre.