Renault Kékes Csúcsfutás - edzésterv feliratkozás

 




Feliratkozási és csatlakozási lehetőségek

Az ingyenes e-edzés programokra a BSI online nevezési felületén tudsz feliratkozni. Ha már neveztél korábban ezen a felületen, akkor bejelentkezés után tudsz feliratkozni, ha még nem, akkor először regisztrálnod kell az oldalon. Ezzel a regisztrációval később tudsz majd nevezni az eseményeinkre.

Dombozós edzésterv a Renault Kékes Csúcsfutásra - 2024. május 11.

12 hetes, formába hozós, dombozós edzésterv, aszfaltra és terepre egyaránt, valamint alföldi futók számára extra tippekkel. 2024. február 19-től (első kiküldés február 16.)


Érintsd meg Magyarország tetejét, a Kékestetőn álló csúcskövet!
A Kékes Csúcsfutás távja 11,6 km, de ami az igazán nagy kihívást jelenti, az a 671 m szintemelkedés, ami a mátrafüredi rajttól a Kékestetőig összegyűlik. Az útvonal szinte végig emelkedik a hegy tetejéig vezető szerpentinen.

2024-ben már harmadjára lehet rajthoz állni a Kékes Csúcsfutás Trail változatán, ami távban és szintben is szinte megegyezik az aszfaltos verzióval: 11,8 km, 668 m szinttel.

Renault Kékes Csúcsfutás versenykiírás

Renault Kékes Csúcsfutás Trail versenykiírás



Ti írtátok:
- Szerintem nagyon hasznos volt az edzésterv,még úgy is,hogy néhol egy kicsit az én igényeimre formáztam át!
- Nekem tökéletesen megfelelt ez az edzésterv. Főleg, ha hozzátesszük, hogy először próbálkoztam ilyen szintkülönbséggel, 66 évesen és alföldi vagyok...
- Részemre tökéletes volt az edzéstervetek, így gond nélkül tudtam teljesíteni a távot.


Az e-edzés keretében ahhoz adunk segítséget, hogy a táv teljesítése ne legyen probléma, valamint felkészítünk az extrém szintemelkedés leküzdésére is. Azoknak a futóknak is javasoljuk, akiknek nem ez a célverseny, mert az edzésterv feladatos részei bármely, hosszabb távra való felkészülés során is beépíthetők.

Az edzésterveket három hetes szakaszokban (ún. mikrociklusonként) küldjük. A felkészüléshez bármikor lehet csatlakozni, a levél elején mindig megírjuk, hogy milyen futótudás szükséges az adott terv teljesítéséhez.

Kérünk, arra figyelj, hogy rendszerünkben egyetlen e-mail címet használj. Amivel most feliratkozol, egy későbbi nevezésnél is azt add majd meg. A Gmail postafiókkal rendelkezők leveleiket ellenőrizzék a promóciós és a spam mappában is!

Fuss hatékonyan, hozd ki magadból a maximumot!
Eddz velünk - fuss velünk!