Online előnevezési tudnivalók a 38. Lidl Balaton-átúszásra és Féltávra

 


Évente közel 60.000 résztvevőnk nevez ilyen módon!

A 38. Lidl Balaton átúszásra és Féltávra való jelentkezés megkönnyítése érdekében biztosítjuk az on-line előnevezés lehetőségét. Ennek számtalan előnye van, mely előnyöket itt foglaljuk össze:

  • regisztráció után gyorsabban és egyszerűbben nevezhetsz csak a regisztrációnál kell megadnod az adataidat, később a nevezések során már nem kell többet beírnod a nevedet és címedet
  • a nevezésről azonnal kapsz visszaigazolást ami nevezési lapként is funkcionál br]
  • változás esetén adataidat kényelmesen és egyszerűen módosíthatod otthonról a géped előtt ülve

Ha még nem használtad az online nevezési rendszerünket, kérjük olvasd el mit is értünk pontosan online nevezés alatt!

Kizárólag azt a nevezést tekintjük online előnevezésnek, amit a http:nevezes.futanet.hu oldalra bejelentkezett felhasználó a nevezési folyamaton végig haladva zársz le.
A folyamat végén a nevezés véglegesítését el kell végezni! Ennek hiányában a nevezés érvénytelen.

NEM online nevezés, ha:

  • belépsz az online nevezési rendszerbe, kiválasztod a versenyt, de a folyamat végén nem kattintasz a "nevezés véglegesítése gombra
  • Balaton átúszás esetén a regisztráció azt jelenti, hogy a fizetés gombbal églegesíted a regisztrációt de nemkell fizetned az a helyszínen tudod megtenni készpénzben-
  • Ez azért jó, mert egy esetleges időpont halasztásnál nem kell pénzmozgatást végezni(kvázi visszautalni)

On-line nevezés esetén először regisztrálnod kell magadat ezen az oldalon.


Ezt akkor is meg kell tenned, ha még nem neveztél online vagy először jársz ezen az oldalon, és már van BSI azonosítód.

Erre azért van szükség, hogy ha már neveztél nálunk irodában vagy átutalással, létrehoztunk neked egy azonosítót így nincs szükség újabb létrehozására, mert így csak duplikálod magad a rendszerben, ami későbbi nevezésekkor vagy kedvezmények igénybevételekor gondot okozhat. A meglévő azonosítóval létre tudod hozni a webes felületedet ahol a későbbiekben magadat vagy másokat is tudsz nevezni.

Először nevezek BSI eseményre semmilyen módon nem neveztem még.

Kérjük, lépj be a nevezes.futanet.hu oldalra és készítsd el a regisztrációdat, ami a személyes adataid, egy felhasználónév és jelszó megadásából áll! Ha kész vagy a rendszer a megadott e-mail címre küldi neked a megadott felhasználónevet és jelszót. A későbbiekben ezekkel tudsz belépni a személyes profilodba és tudod intézni a nevezéseidet, tudsz másokat nevezni és tudod módosítani az adataidat.

Ha regisztráció közben a következő felirat jelenik meg: "Erős a gyanúm, hogy te már regisztrált felhasználó vagy" - Ebben az esetben már van létrehozott azonosítód!


Kérjük, ne regisztrálj újra! (valószínűleg nem is tudsz
)

-Ha valami rémlik, hogy tényleg regisztráltál már- akkor a meglévő azonosítódhoz kérj új jelszót!

Ha a jelszavad már egy nem használt mail címre megy, kérjük, írj egy levelet a balatonnevezes[@]futanet.hu címre az új mail címed megadásával, hogy a nevezési iroda kollégái javítani tudják!

-Ha tényleg nem regisztráltál még és nem neveztél online - és azt a választ kapod, hogy van azonosítód, az azért van, mert neveztél már más módon (irodában, átutalással) és indultál is az eseményeinken így az adatbázisba rögzítéskor generálódott neked egy azonosító. Ezen azonosító megadásával tudsz regisztrálni (felhasználónevet és jelszót megadni).

Ha a regisztrációt nem a meglévő azonosítód megadásával végzed, a rendszer újra beregisztrál, így már majd többször szerepelsz benne, több azonosítóval. Ez a későbbiekben okozhat problémát az online nevezéskor.

Ha mégis több azonosítóval regisztráltál küldj egy mailt a balatonnevezes[@]futanet.hu címre és javítjuk neked.

Egyszer kell regisztrálnod, de a nevezéshez már elég lesz egy kattintás is. A kiválasztott versenyekhez a rendszer automatikusan felajánlja az aktuális nevezési díjat.

Az online rendszerben az alábbi díjtételek szerepelnek:

Alap: Helyszínen fizetendő ár 8000Ft.
Az előnevezés csak előzetes orvosi pecséttel együtt érvényes. 18 év alattiaknál a szülői beleegyező nyilatkozatot ki kell tölteni! .

14. éven aluli: Helyszínen fizetendő díj 6000Ft. Az előnevezés csak előzetes orvosi pecséttel együtt érvényes. 18 év alattiaknál a szülői beleegyező nyilatkozatot ki kell tölteni! Az életkor ellenőrzéséhez fényképes igazolványt fogunk kérni .

Aranykártyás: Helyszínen fizetendő ár 6000Ft.
Az előnevezés csak előzetes orvosi pecséttel együtt érvényes. 18 év alattiaknál a szülői beleegyező nyilatkozatot ki kell tölteni! .

Az online felületre lépve nem csak magadat, hanem másokat is nevezhetsz, akár van már létrehozott azonosítja akár nincs! Egyszerre maximum 50 fő előnevezését tudod leadni!!

Ha kérdésed lenne keress minket a balatonnevezes[@]futanet.hu mail címen.