Népszerű az év legfittebb napja

 

Magyarország legkedveltebb fitnesz rendezvénye idén már 12. alkalommal fogadta a sportág híveit. A 12. DECATHLON FittAréna nem más, mint 13 000m2-en, 17 színpadon, 200 fellépő, 150 óra és stílus a fitnesz lüktető, évről évre megújuló világából!

A BOK csarnokban négyezerhatszázan voltak részesei egy kifejezetten jó hangulatú, az izomlázat is előcsalogató sportos napnak.
A látogatók - köztük egyre több férfi - a 4000 m2-en felállított Fitneszparkban és ÉletmódExpon a fitnesz órák számos változatának kipróbálása mellett feltérképezhették a fitnesz és wellness kiegészítők tárházát is, az egészséges ételeket és a legújabb trendeket és az új mozgásformákat. Az egészséggel és korszerű életmóddal foglalkozó közel 100 kiállító rengeteg újdonsága között válogathattak az érdeklődők.
A fitneszvilág új csillagai és a legismertebb hazai edzők óráin idén is több ezres tömeg mozgott együtt. A legkitűnőbb előadók (a teljesség igénye nélkül: a hosszú szünet után újra együtt fellépő Katus Attila és Katus Tamás, Tatarek Rezső (ő és Katus Attila eddig mind a tizenkét alkalommal a színpadra léptek), Béres Alexandra, Péntek Enikő, Sifi&Kangoo Team, Lőrincz Ernő és Cseh-Szakál Tibor, Bánkuti Gabi, Borsos Peti, Czégel Erika és számos más közkedvelt előadó.
Sifi és Kangoo csapata az egyik leglátogatottabb és leglátványosabb produkciót nyújtotta. Változatlanul a profizmus, a folyamatosan megújulás, a magával ragadó energia és a mozgás fáradhatatlan szeretete jellemzi őket.

"A FittArénát szervező Budapest Sportiroda munkatársai már többször megkerestek bennünket, hogy a világbajnok hármasunk, mi ketten Attilával és Szentgyörgyi Romeo barátunk - óraadóként - ismét együtt lépjünk a közönség elé - mondta a visszatérő Katus Tamás. Romi idén sajnos nem ér rá, de mi Attilával belevágtunk, és nem bántuk meg. Mondjuk egy jelesebb évfordulóra, talán még a nagy hármas, a Pécsi Sasok is visszatérnek egyszer."