Bemutatkozik a FŐTÁV Zrt. futóközössége

 

A FŐTÁV Zrt. futói első alkalommal a 2016.06.12-én megrendezett K&H mozdulj! Félmaratonon képviselték hivatalosan cégüket, mindössze egy egyéni indulóval és egy váltóval, de azóta minden BSI által szervezett eseményen részt vettek, télen és nyáron is.

FŐTÁV 1. kép

Gyorsan repül az idő, és a futó közösség - egy energetikai vállalathoz híven - "energikusan" bővül, mára már körülbelül 30 fősre nőtte ki magát a csapat, aminek 60 százaléka hölgy.

A kollégák között vannak, akik a kisebb távokat kedvelik, néhányan pedig maratonisták lettek. A FŐTÁV Zrt. vezetése által támogatott kis csapaton látszódik a folyamatos fejlődés, kitartó munka, töretlen lelkesedéssel!

A vállalat büszke az eddig elért teljesítményekre, például, hogy a különböző beosztású, erősségű, korú, amatőr kollégák a 2017-es évben BSI szervezésű rendezvényen összesen 1543 kilométert futottak! A csapatban a tapasztaltabb futók segítik a kezdő tagokat, hogy ők is megérezzék a futásban rejlő motivációs erőt, és átéljék a siker élményét.

Ezt az izgalmas világot csak az ismeri, aki benne van. A FŐTÁV csapat is ezért imád kanyarogni Budapest lezárt utcáin! A FŐTÁV-osok a továbbiakban is örömmel vesznek részt a BSI nagyszabású, jól megszervezett versenyein!

FŐTÁV 2. kép