Ötpróba nevezési kedvezmény

 

A 2020-as Tokiói Olimpiához kapcsolódó Ötpróba sorozat 2017 április elején, a Telekom Vivicittá Városvédő Futáson indult. Egy év alatt több ezren kezdték el teljesíteni az egyes sportágak kihívásait és gyűjteni a pontokat, amiket később ajándékokra válthatnak. A sorozat rendszeres és aktív résztvevői az alap nevezési díjhoz képest kb. 20%-os nevezési kedvezmény vehetnek igénybe a BSI eseményein, amennyiben teljesítik a lenti feltételeket:

  • az Ötpróba mozgalomban 2018. március 31-ig legalább 15 pontot értek el, és ezeket a pontokat az Ötpróba szervezői jóváírták,
  • hozzájárultak az adatkezeléshez és -továbbításhoz a BSI nevezési rendszeréből az Ötpróba szervezői részére,
  • a nevezést megelőzően már legalább egy ötpróbás BSI-eseményen célba értek ebben az olimpiai ciklusban (a 2017-es Telekom Vivicittával kezdődően)

A 2017. áprilistól 2018. március végéig gyűjtött pontok alapján a nevezési kedvezmény egy évig, 2018. áprilisától 2019. március végéig leadott nevezésekre vehető igénybe.
A kedvezmény kizárólag a BSI online nevezési rendszerében leadott nevezésekre érvényes >>>
A kedvezmény más kedvezményekkel, akciós ajánlatokkal nem vonható össze.
A kedvezményt technikai okokból egy héttel a fenti három feltétel együttes fennállása után tudjuk biztosítani.

A pontokat egyéves ciklusokban számoljuk, azaz 2019. április 1-jén az akció újraindul azok számára, akik 2018. április 1. és 2019. március 31. között gyűjtöttek össze 15 pontot. Az akció a jelenlegi Ötpróba kiírása alatt (azaz a 2020-as olimpiáig tartó ciklusban) érvényes.

Az adatkezeléshez, ill. az adatoknak az Olimpiai Ötpróba szervezői felé történő továbbításához a BSI online nevezési rendszerébe történő regisztráció során lehet hozzájárulni, korábban regisztrált felhasználóink pedig bejelentkezés után az "Adataim módosítása" gombra kattintva tehetik meg >>>