Előnevezési rekord a 9. K&H mozdulj! velencei tóúszáson - korlátozott helyszíni nevezés

 

A 9. K&H mozdulj! velencei tóúszás és velencei-tavi túratriatlon népszerűbb, mint valaha. Az előnevezői létszám megközelíti a 2500 főt! A helyszínen maximum 500 nevezést tudunk fogadni!

A 9. K&H mozdulj! velencei tóúszás távjaira, valamint a velencei-tavi túratriatlon és -duatlon távjaira összesen 3000 fő nevezését tudjuk elfogadni.

Magyarország második legnagyobb nyílt vízi eseménye idén olyan népszerűségnek örvend, hogy az augusztus 2-áig tartó előnevezési időszakban már több mint 2500 fő benevezett. A létszámkorlát eléréséig még 500 szabad helyünk maradt, ami azt jelenti, hogy augusztus 4-én, szombaton, a helyszínen, a gárdonyi Sport Beachen felállított versenyközpontban korlátozott számban lehet csak nevezni. A nevezéseket érkezési sorrendben fogadjuk. Amint eléri a nevezési létszám a 3000 főt, a nevezést leállítjuk.

Ha biztosítani akarod a helyed a mezőnyben, légy gyors, érkezz időben szombaton reggel. Nevezni augusztus 4-én, reggel 8 órától lehet a rajt időpontja előtt legkésőbb 30 perccel.

A létszámplafon eléréséről weboldalunkon és Facebook oldalainkon hírt adunk. Kérjük, mielőtt elindulsz, tájékozódj a mezőny telítettségéről.