Egy hónap a Wizz Air Budapest Félmaratonig

 

Idén szeptember 9-én találkozunk Magyarország kedvenc félmaratonján! 10000 futó már biztosan ott áll majd a rajtvonal mögött. Köztük vagy?

A Wizz Air Budapest Félmaratonon most is nemzetközileg hitelesített útvonalon futhatsz 21,1 kilométert. A mezőny új rajthelyszínről, a Pázmány Péter sétányról rajtol. Az útvonal a budapesti rakpartokon halad majd, az útvonal átszeli a Margitszigetet, és rálátást enged Budapest számos, látványosságára, impozáns épületére. A 21,1 kilométeres útvonalon testközelből csodálhatod meg Budapest hídjait, a Budai Várat, a Várkert Bazár épületegyüttesét, a Gellért-hegyet, az Országházat, és még sok mást. A Duna hömpölygő vizének látványa, a hullámokon megcsillanó napfény mindvégig elkísér.

A félmaraton közkedvelt távolság az amatőr futók körében, nem félút és nem félsiker, hanem a legyőzhető távolság. Ha a félmaratoni táv mégis túl hosszú kihívás számodra, akkor az NN Páros Félmaratonnal megfelezheted a távot, a Laufenn Trió Félmaratonon pedig harmadmagaddal együtt, a távot egymás között felosztva, közösen győzhetitek le a 21,1 kilométeres kihívást.

A kedvezményes előnevezés aktuális határideje augusztus 27-éig tart.