BSI Futónagykövet - Gyömrő - Árvai Andrea

 

Név:

Árvai Andrea

E-mail:

sarkanyandika1018(kukac)gmail(pont)com

Melyik évben kezdett el futni:

2013.

Mire legbüszkébb a futómúltjából:

Optivita 24órás női egyéni III.hely. Nem csak a 137 km miatt, hanem Kitartás-Akaraterő-Alázat és Szeretet a futás iránt,itt mindenre szükségem volt,hogy talpon maradjak.

Bemutatkozó:

47 éves vagyok, Gyömrőn lakom. Kb 7-8 éve kezdtem futni teljesen a nulláról. Semmit nem tudtam a futásról és a versenyzésről. 1-2 km folyamatos futáson felbuzdulva olvastam a Női Futógáláról ami akkor talán 6 km volt, erre edzésterv alapján készültem "lefutottam" és szerelmes lettem a futásba. Innen nem volt megállás: ősszel félmaraton. Következő évben indult a 42 évesen 42 km gondoltam egyszer vagyok ennyi, így a BSI edzéstervvel felkészültem és az eddigi legjobb idővel lefutottam a maratont. A környezetemben sok ismerőst, barátot megfertőztem a lelkesedésemmel és a kitartásommal. Van aki azóta is fut. Következő évben több 6-12 órás versenyen vettem részt. 24 óráson női 3.lettem, mert a kitartás volt ami a dobogóra vitt, amire nagyon büszke vagyok. Szeretek közösségi futásokat szervezni a klubtagoknak és a szomszéd város ismerős futóinak. Próbálok sok hasznos tapasztalatot megosztani a mozgással és az egészséges életmóddal kapcsolatban. Bár nem vagyok túl gyors futó, sem túl fiatal,de a lelkesedésem,és a futás iránti szenvedélyem,kitartásom miatt úgy érzem szeretnek és tisztelnek a futó ismerősök és futni vágyók.

A futással kapcsolatos hitvallása:

Mindegy milyen keveset futsz csak fuss, mert jó irányba változtatja meg az életedet. A futás maga a szabadság.

Közös futások helyszíne:

Gyömrő belterülete és a Tőzeges tó környéke. Terepfutás alkalmával pedig a környék dombjai.

Közös futások időpontja:

Általában a hétvégi hosszú futás ki-ki a maga távjának és tempójának megfelelően Szombat vagy Vasárnap a Facebook csoportban megbeszélt helyen és időpontban.

Egyéb tudnivalók:

BSI Futónagykövetünk Facebook csoportja.