IV. Egészségőr Kupa

 

26. K&H mozdulj! félmaratonváltó keretében ismét külön versenyre hívjuk az egészségügy területén dolgozókból (orvosok, gyógyszerészek, pszichológusok, egészségügyi szakalkalmazottak) az egészségügyi felsőoktatási képzésben résztvevőkből (hallgatók, oktatók), vagy az egészségügyi alkalmazott kutatásban munkálkodókból álló 3 fős félmaratonváltó csapatokat, meghirdetve számukra az

EGÉSZSÉGŐR KUPÁT

Versenyünkkel lehetőséget kínálunk az egészségünkért dolgozóknak arra, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre és életesélyekre gyakorolt pozitív hatására.

Jó társaság - kiváló hangulat - közös siker!

Az egészségügyben dolgozók bajnokságának is keretet adó K&H mozdulj! félmaratonváltón több száz céges és baráti társaságokból, egyesületekből, családokból verbuválódott staféta fut a Városligetben.

Külön értékelés és díjazás az Egészségőr Kupán

Az Egészségőr Kupa csapatait külön is értékeljük és díjazzuk kizárólag az egymás között elért teljesítményük alapján. A külön díjazására nem a versenyen, hanem egy külön erre az alkalomra szervezett eseményen kerül sor, itt mindkét táv I-III. helyezett férfi és női csapatai serleget kapnak, a IV-VI. helyezett váltók pedig csapatnévre szóló oklevelet vehetnek át.

Versenykiírás
A verseny időpontja: 2020. június 7. vasárnap
Rajt/Cél: Népliget, Soó Miksa sétány
A félmaratonváltó 13.00 órakor rajtol.

Egészségőr Kupa 3 fős csapatok versenye, ahol a váltó minden tagja 1 kört, azaz 7032,5 métert fut, a csapat így összesen 21,1 kilométert, vagyis egy félmaratont teljesít.

Kategóriák: az Egészségőr Kupában férfi és női kategóriában indulhatnak a csapatok. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

Nevezés az Egészségőr Kupára: A www.futanet.hu oldal "Nevezés" legördülő menüjében szereplő módokon.

A kitöltött nevezési lapra rá kell írni: "Egészségőr". Online nevezés esetén a megjelölt "rovatban" kell ezt feltüntetni, e-mailben történő nevezéskor a levélben kell jelezni. Csak az így beérkezett, teljes körűen kitöltött nevezéseket tudjuk figyelembe venni a külön értékelésnél. Utólagos helyesbítésre nincs mód.
(Az a csapat, amelynek tagjai közül legalább ketten egy cégnél, intézménynél is dolgoznak és a nevezési lapon, vagy az online nevezési felületen jelöli a Fut a cég kategóriát, az Egészségőr Kupa mellett a Fut a cég kategóriában is értékelésre kerül.)

Nevezési díjak az ITT >>>> található díjtáblázatok szerint.

Eredménylista: Az Egészségőr Kupára nevezett csapatok szerepelnek az összetett eredménylistában és a külön elkészített kategóriánkénti listában is. A kategória eredményeket június 10-én jelentetjük meg a honlapunkon.

Bővebb információ: lakatos.istvan@futanet.hu , 20/375-1829