Virtuális SUHANJ! Futam - Fuss velük, vagy értük!

 

Virtuális SUHANJ! Futam

A margitszigeti Vivicitták szép hagyományát folytatva, virtuális eseményünknek is szerves része az 1000 m-es SUHANJ! Futam.

A Virtuális SUHANJ! Futam üzenete sem változik: teljesítsd az 1000 méteres távot bárhol az országban június 12-14. között fogyatékkal élő társainkkal együtt, vagy -velük szolidaritást vállalva, szimpátiádat kifejezve- értük!

A Virtuális SUHANJ! Futamra a nevezés ingyenes, azok a résztvevők, akik adománnyal is támogatják az alapítványt, SUHANJ!-os gravírozású eseményérmet is kapnak.

Az érmek átvétele: 1500 Ft adomány ellenében, a SUHANJ! Fitnessben (1136 Budapest, Tátra utca 6., 2020. július 1-től nyitvatartási időben), vagy a SUHANJ! standjánál a BSI 2020 őszi versenyein.

Ajándék edzés: Az érem átvételekor lehetőséged van a SUHANJ! Fitness integratív edzőterem kipróbálására is. Adományodért cserébe, egy napi jegyet kapsz a SUHANJ! Alapítványtól, amit a kondigépeken való edzésre, szaunázásra vagy egy, a margitszigeti kocogásodat kényelmesebbé tevő zuhanyzójegyre válthatsz be.

Nevezés csak online lehetséges a BSI online nevezési felületén, 06.14-én 17 óráig.

A teljesítést legkorábban 06.12-én 0 órakor kezdheted, befejezned legkésőbb 06.14-én 23:59-kor kell.

A táv teljesítését követően töltsd fel a futásod eredményét az eredménybeküldő felületen legkésőbb 06.15-én délig.

Az eseménynek nincs díjazása, a teljesítőkről egy tájékoztató jellegű eredménylista készül. Az eredménylistákat június 15-től folyamatosan töltjük fel. Az eredménylista az önkéntesen megadott eredmények alapján készül, nem ellenőrzünk minden megadott időt, de bármelyiket kontrollálhatjuk a feltöltött igazolások alapján. A nyilvánvalóan irreális eredményeket nem jelenítjük meg a listában. Minden résztvevő saját maga vállal felelősséget az általa megadott adatok pontosságáért.