Spuri Hosszútávfutó Kupa 2020 - végeredmény, oklevél

 

2020-ban a rendezvénykorlátozások miatt sajnos csak 7 esemény 20 versenyszámából állt a Spuri Hosszútávfutó Kupa, de még ezt a kurta-furcsa sorozatot is közel 1400-an teljesítették.

Ha velünk futottál legalább három legalább 10 km-es NEM VIRTUÁLIS BSI-versenyszámban, akkor a Te neved is szerepel a kupa összesítő eredménylistájában.
Nézd meg, hányadik helyezést értél el nemed hosszútávfutói között, vagy kreálj egy ranglistát a saját szempontjaid alapján. Megnézheted például, hogy hányadik lettél egyesületed futói között. A megfelelő beállításokkal készíthetsz olyan eredménylistát, amely a korcsoportod versenyzőivel hasonlít össze, de akár azt is megtudhatod, hogy ki a jobb otthon, a városodban vagy a lakhelyed szerinti megyében.

Az egyedi módon kombinálható szempontok figyelembevételével elkészült eredménylistáben elért helyezésedről személyre szóló oklevelet is nyomtathatsz magadnak, melyet megoszthatsz ismerőseiddel, vagy kinyomtatva felteheted a falra.

Az oklevél adattartalmának összeállításához és nyomtatásához az alábbi filmecske nyújt segítséget:

A Spuri Hosszútávfutó kupa a BSI hosszútávú futóeseményein részt vevő futóknak kínál egész éves versenyzési lehetőséget. Teljesíts magadnak, de tudd azt is, hogy mit tudsz másokhoz képest. Gyűjtsd a pontokat. A kupa célja egy olyan egész éves versenysorozat létrehozása, amelyben összahsonlíthatók a 10 km és a maratoni táv közötti, aszfaltos BSI-eseményeken részt vevő futók eredményei. A kupában szereplő versenyeken elért eredmények közül a három legjobb teljesítés pontszáma számít bele a kupa összesített eredménylistájába. A pontszámokat egy nemzetközi tapasztalatokon alapuló képlet biztosítja.
A Spuri Hosszútávfutó Kupára nem kell külön nevezni. Ha olyan eseményen futsz, amely része a sorozatnak, automatikusan számoljuk pontjaidat. Amikor megvan a 3 teljesítés, megjelenik a neved az eredménylistában, melyben saját szempontjaid alapján szűrhetsz, kereshetsz.