Instant Telekom Vivicittá - teljesítsd mielőbb!

 

Január 31-ig volt lehetőség benevezni Instant Telekom Vivicittá eseményünkre. Azokhoz szólunk most, akik bár neveztek, még nem teljesítették kiszemelt távjukat.

A 2020-as év többek között a Telekom Vivicittával is csúnyán elbánt. Az év egyik legnépszerűbb szabadidősport eseményét sajnos törölnünk kellett, júniusban a virtuális változatát több, mint 8.000-en teljesítették, de még így is rengetegen lemaradtak róla.

Ezen apropóból valósítottuk meg Instant Telekom Vivicittá eseményünket, melyet eredetileg a tavalyi év végéig lehetett teljesíteni, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel a nevezési időszakot január végéig meghosszabbítottuk.

Felhívjuk azon résztvevők figyelmét, akik neveztek, de még nem futották le választott 21-, 10-, vagy 7 km-es távjukat, minél hamarabb tegyék meg, hogy postára adhassuk nekik a teljesítésért járó egyedi Instant Telekom Vivicittá forgóbetétes érmet.

Fontos információ: hamarosan lezárják a Lánchidat a gyalogos forgalom elől, mindenki teljesítse a távját még előtte! A korszerűsítés során a hidat várhatóan idén nyár elejétől 18 hónapig teljesen elzárják az autóforgalom elől, míg a gyalogosok idén tavasztól a munkák befejezéséig nem használhatják az átkelőt az odaépülő állványzat miatt.

Az Instant Telekom Vivicittá ebben a formában többet nem lesz teljesíthető, de hamarosan jövünk egy hasonlóan szeretnivaló Instant útvonallal!