Virtuális FittAréna - az év legfittebb napja most az otthonodban!

 

Február 27-én vár Titeket a Virtuális FittAréna!

A pandémia okán bevezetett korlátozások miatt mindannyiunknak hiányoznak a rendszeres közös, csoportos edzések, a fergeteges hangulat, a dübörgő zene és az egyszerre mozduló tömeg. Ez a hiányérzet hívta életre ezt az eseményt; 2021. február 27-én megnyitjuk virtuális fitnesztermünket.

A normál FittAréna eseményeken megszokott fantasztikus hangulat természetesen most sem maradhat el - ezúttal azonban hazánk legnépszerűbb prezentereivel az otthonodban edzhetsz együtt, élő adásban!

Program:

  • Party Fitness - Lőrincz Ernővel és Cseh Szakál Tiborral
  • Súlykontroll HIIT - Béres Alexandrával
  • ZONA - Péntek Enikővel
  • Mocorgó - gyerektorna 5-10 éves korig - Szalka Andival, Annával, Dorkával és Balázzsal
  • IronBox - Tatarek Rezsővel
  • Best Body - Katus Attilával
  • bodyART Stretch and Relax - Lencsés Ritával

A nap során délelőtt 10-től 6-, egyenként 45 perces fitneszórával várunk, az órák között 10 perces szünetekkel. Egy bemelegítő, felrázó óra után átmozgatunk minden izomcsoportot, majd a végén jön a jól megérdemelt levezetés!

Ráadásként egy újdonsággal készülünk! A program összeállításakor a család aprajára is gondoltunk, akiket a Mocorgó gyerektornával várunk a nap közepén. Így amíg Te az első három óra fáradalmait kipihened, és elfogyasztassz egy könnyű ebédet, a gyerkőcök is elfáraszthatják magukat.

Jegyek már kaphatók! A jegyek ára tartalmazza az élő közvetítés megtekintésének lehetőségét a választott időtartamban, valamint a megvásárolt jegykategória alá tartozó összes fitneszóra utólagos, korlátlan számú megtekintési lehetőségét további egy hónapon keresztül (március 31-ig).

Gyere, eddz velünk a Virtuális FittArénán!