Szurkolói kártya, szurkolói pontok

 

Szurkolj a maratonistáknak és nyerj egy wellness hétvégét!

Fuss a maratonon, és toborozz magadnak szurkolókat!

Felhívás futóknak és szurkolóknak a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztiválon történő részvételre, szurkolásra

Gyere szurkolni a maratonra!

Ha nem indulsz október 2-án a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztiválon futóként, akkor sem érdemes otthon maradnod: gyere ki a maraton útvonalára, és szurkolj! A maratonistáknak jól esik a biztatás a futás alatt, és Te is remek élményekkel gazdagodhatsz! Szurkolva nézd végig, hogy fut Budapesten a több ezer fős maratoni mezőny! Hidd el, megéri! Gondold csak el, milyen nagyszerű pillanat, amikor a maratoni táv nemzetközi mezőnyében megpillantod az általad buzdított futót, és szurkolsz neki! És gondolj bele abba is, milyen jól esik a futónak a biztatás!

Gyere szurkolni a maratonra!

Töltsd le és nyomtasd ki a maraton szurkolói kártyáját, és válassz egy ismerős maratonistát, akinek leginkább szurkolsz! Töltsd ki a kártyát, és nyerj!

Ha szerencsés vagy és Téged sorsolunk ki, megnyerheted a Velence Resort & Spa 2 fő részére szóló, 2 éjszakás wellness hétvégéjét, az általad buzdított futó pedig egy évig ingyen indulhat jövőre a BSI eseményein.

Hogy mit kell tenned? A kitöltött szurkolói kártyát dobd be a maraton útvonalán kihelyezett gyűjtőládák valamelyikébe, majd szurkolj! Az útvonalon négy helyen lesznek kitéve szurkolói kártya gyűjtőládák. Hol találod ezeket a szurkolói pontokat?

1. V., József Attila utca-Erzsébet tér sarok (a Gödör Klub mögötti terület) az 1. frissítőállomással szemben

2. V., Kossuth Lajos tér-Alkotmány utca sarok (a Vidékfejlesztési Minisztériumnál)

3. I., Batthyány tér, a metróállomással szemben, az alsó rakparton

4. XIII., Pesti alsó rakpart-Dráva utcai lehajtó (a fordítónál)

Ha indulsz a maratonon, ne felejts el gondoskodni szurkolótáborról!

Toborozz magadnak szurkolókat, akik akár a város több pontján is buzdítanak futás közben! Készülj úgy a maratonra, hogy tudod, neked biztosan lesznek szurkolóid az útvonalon!

A szurkolói kártya letölthető innen.