A nevezés módjai

 

Nevezés Személyesen | Nevezés On-line | Kollektív nevezés faxon,e-mailben | SZÉP kártyával

Ha úgy döntesz, hogy szeretnél részt venni egy eseményen, akkor arra nevezned kell, vagy ha fitneszeseményről van szó, jegyet kell rá venned. Nevezéskor elkérjük az adataidat, ha mást nevezel, akkor az ő adatait is. Ezért kérünk, hogy ha barátod, családtagod, ismerősöd nevezésének ügyintézését vállalod, akkor készülj a pontos nevükkel, születési dátumukkal, lakcímükkel, pólóméretükkel és minden olyan adattal, amit a nevezési lapon fel kell tüntetni. Ha magadnak, vagy ismerősödnek kedvezményt szeretnél igénybe venni, akkor ne felejtsd el, hogy a kedvezményre való jogosultságot a rajtszám átvételkor igazolnod kell.(lásd diákkedvezmény) Kérünk, hogy ezek álljanak rendelkezésedre, mert csak ezekkel érvényes a nevezés, és így veheted igénybe a kedvezményeket. A nevezésnek vannak bizonyos szabályai, ezek betartását kérjük és elvárjuk. Ennek oka, hogy így tudunk pontos eredménylistákat készíteni, postán vagy egyéb módon értesíteni téged, ha szükséges.

Pár általános szabály a nevezéshez, melyeket kérünk betartani:

  • mindig olvashatóan töltsd ki az adataidat
  • írd alá a hátoldalon a nyilatkozatot, mert enélkül nem érvényes a nevezésed
  • jelöld be, hogy küldhetünk-e neked postán, e-mailen, sms-ben információs anyagokat
  • nevezz időben, mert olcsóbb
  • a nevezés a nevezési díj befizetésével válik érvényessé
  • átutaláskor a közlemény rovatban tüntesd fel a verseny és a nevezettek nevét
  • helyszíni nevezés esetén gyere időben, mert időigényes lehet (legalább két órával a rajt előtt érdemes odajönni)

Nevezés személyesen

Szeretettel várunk minden hétköznap 9 órától 17 óráig a BSI nevezési irodájában a 1138 Budapest, Váci út 152-156. szám alatt. Az M3-as metró Forgách utcai megállójánál szállj le és a McDonald's-szal szemben megtalálod a BSI vöröstéglás épületét, melynek a földszintjén van a nevezési iroda. >>Itt találsz minket

Nem csak a BSI épületében, de a budapesti versenyek mindegyikén, valamint a nagyobb vidéki versenyeken is az információs sátorban is szívesen látunk, bármikor elintézheted nevezésedet. Ne felejtsd el, hogy azért a nevezési díjért nevezhetsz, ami a befizetés napján érvényes. Amennyiben személyesen nevezel, úgy a következő módokon fizethetsz:

  • készpénzben
  • bankkártyával
  • OTP MKB és K&H SZÉP kártyával
  • Sodexho ajándékutalvánnyal
  • BSI Ajándékutalvánnyal

Nevezés on-line

online nevezek most

On-line nevezés esetén először regisztrálnod kell magadat. Ezt akkor is meg kell tenned, ha először jársz ezen az oldalon, bár van BSI azonosítód. Egyszer regisztrálsz, de a nevezéshez már elég lesz egy kattintás is. A kiválasztott versenyekhez a rendszer automatikusan felajánlja az aktuális nevezési díjat. Amint végeztél az összes nevezéssel, már csak a fizetés van hátra. A fizetés gombra való kattintás után a rendszer átvisz az OTP biztonságos oldalára, ahol kártyaszámod megadásával kifizetheted a nevezési díjat, díjakat.

Fontos, hogy a bankkártya alkalmas legyen internetes fizetésre!

Ha a tranzakció végén azt látod, hogy Sikeres fizetés!, és rövidesen kapsz egy visszaigazoló e-mailt a postaládádba, ez azt jelenti, hogy már neveztél is az eseményre. Ne felejtsd el, hogy azért a nevezési díjért nevezhetsz, ami a befizetés napján érvényes.

Figyelem!

Az éjfélig ki nem fizetett tételek törlésre kerülnek!

Erre azért van szükség, mert előfordul, hogy nem tudod aznap befejezni a nevezés rögzítését, de másnap már más díjak érvényesek, így újból be kell írnod azokat, hogy az új díjakat tudd kifizetni.

SZÉP kártyával

Az OTP az MKB és a K&H Bank által kibocsátott SZÉP kártyával tudsz az irodában nevezési díjat fizetni. Csak a szabadidős alszámlán lévő összeget tudod felhasználni.