Csatlakozz a Szentkirályi kezdeményezéséhez, és legyél Te is Futóhős!

 

A Szentkirályi minden olyan kezdeményezés mellé büszkén áll oda, ahol társadalmilag fontos szervezetek támogatása a cél.

Bár sokáig úgy tűnt, az idei Telekom Vivicittá -és vele együtt a Szentkirályi Futóhős program- nem tud megvalósulni, a szervezők úgy döntöttek, ha újszerű formában is, de megrendezik az év egyik legjobban várt futóversenyét!

Hogyan kell elképzelni a virtuális futóversenyt? A válasz egyszerű: a résztvevők az általuk választott távot szabadon választott útvonalon, egymagukban vagy családjukkal teljesítik június 12-14. között, majd feltöltik eredményeiket az erre létrehozott eredménybeküldő felületre.

Sikeres részvétel esetén minden futó névre szóló érembetéttel gazdagodik, amely a Szentkirályi ajándéka.

A jótékonyság továbbra is fontos része a programnak: a résztvevők a verseny nevezési díjából 500 forinttal öt alapítvány közül a számukra legkedvesebbet támogathatják, ha pedig valaki igazi Futóhőssé szeretne válni, csatlakozzon a Szentkirályi jótékonysági kezdeményezéséhez, amelyben a Magyar Gyermekmentő Alapítvány számára szervezünk gyűjtést!

Az alapítvány az adományok teljes összegét a korszerű gyermek-mentőellátás fejlesztésére fordítja, a kezdeményezéshez itt lehet csatlakozni: https:adjukossze.hu/kampany/tamogasd-a-magyar-gyermekmento-alapitvanyt-1909