Még egy picit várni kell a Helló Tavasz! érmekre

 

Kedves Helló Tavasz! Résztvevőnk!

Sajnos kicsit ránk jár a rúd a Helló Tavasz! érmeivel kapcsolatban. Biztosan neked is feltűnt már, hogy a teljesítési időszak két hete lejárt és még nincs a postaládádban az érem.

Valószínűleg hallottál a múlt héten a Szuezi-csatornát eltorlaszoló és ezzel a világkereskedelem egy részét megbénító teherhajóról, az Ever Given-ről. A több mint 20.000 teherkonténer szállítására képes hajót azóta kiszabadították, újraindult a forgalom a csatornán.

Szerencsére a mi érmeink nem a tengeren veszteglő hajók egyikén voltak, de látszik, hogy egy erősebb széllökés elég több tízezer tonna áru késéséhez. A mi szállítmányunk már korábban megállt Hongkongban egy hosszabb pihenőre egy logisztikai központban, ahol feltorlódtak a küldemények. Jókora késéssel megérkeztek aztán Budapestre, de itt kiderült, hogy egy doboz a gyártónál maradt. A vámkezelés nem egy rugalmas műfaj, ha a szállítólevélen 10 darab szerepel, de a raklapon csak 9 van, akkor megáll a folyamat. Most elvileg ott tartunk (ezt mutatja minden online felület, ahol követni tudjuk a szállítmányt és a vámkezelést), hogy a kóbor csomag is megérkezett Budapestre, hamarosan kézhez kapunk mindent, majd csomagoljuk és postázzuk Neked.

Elnézést kérünk a késlekedésért, kérjük, legyél még egy kicsit türelmes, hamarosan a postaládádban lesz a négy részes sorozat első darabja.

Addig is mozogj velünk a jelenleg zajló virtuális eseményeinken!