Légy részese az ország idei legnagyobb virtuális megmozdulásának!

 

Az idei Vivicittá a járványhelyzet okán július 10-11-én kerül megrendezésre. Természetesen az eredeti rendezvény időpontjában sem hagyunk esemény nélkül: ígéretünkhöz híven jön a Telekom Vivicittá Virtuális Futónapok!

Ahogy a pandémia ideje alatt a BSI csapata alkalmazkodott a körülményekhez, a sportos életmódot kedvelők nagy része ugyanezt tette; megpróbálták az adott helyzetből a legjobbat kihozni.

Sokaknak motivációt jelentenek a virtuális események, amelyek több sportágban, többféle távon teljesíthetők. Némelyeknek egy apró állomás a rendszeres testmozgás részeként, mások számára egy nagyobb célkitűzés megvalósításának fénypontja.

A virtuális futások az elmúlt 1 évben világszerte megsokszorozódtak; tavaly tavasz óta a BSI által szervezett virtuális eseményeket több, mint 30.000 résztvevő teljesítette!
2020-ban sajnálatos módon egyáltalán nem tudtuk megrendezni a Vivicittát, azonban e történet folyományaként vált világossá, hogy a BSI sportimádó közössége itt nem adja fel.

Cikkünk címe tehát nem véletlen, ugyanis a tavalyi évben a Telekom Vivicittá Virtuális Futónapok volt hazánk legnagyobb virtuális sporteseménye, amit 8.000 fő teljesített!
Miért ne ismételhetnénk meg ezt a fantasztikus teljesítményt az idei évben is?

A madárcsicsergés és a gyönyörű tavaszi futóidő adott - no nem ezekben a napokban, de április közepétől biztosan -, ráadásul már lehetséges a hosszabb szabad levegőn történő tartózkodás!

A menü ismét a Vivicittá klasszikus távjai:

  • 21 km, 10 km, 7 km, 2,5 km
  • 21 km páros
  • 21 km trió
  • 2,5 km családi csapat

A Telekom Vivicittá Virtuális Futónapok teljesítésére 2021. április 14. és 26. között van lehetőség.

A helyszín természetesen most is szabadon választott.

A teljesítők jutalma a csodaszép egyedi befutóérem!

Idén tehát akár két Vivicitta érmed is lehet: egy az áprilisi Virtuális Vivicittá teljesítésével, egy pedig a júliusi normál Vivicittán történő célba érkezéssel.

A nevezést a Telekom Vivicittá Virtuális Futónapokra megnyitottuk! Válaszd a neked való távot és légy részese az ország idei, várhatóan legnagyobb virtuális megmozdulásának!