Liget Akadályfutás - új esemény szeptemberben

 

A BSI idei rendezvénynaptára egy új eseménnyel bővül: a Liget Akadályfutás résztvevői egy hatalmas bulifutás keretében vehetik be a Városligetet, amikor is a parkot egy óriási játszótérré alakítjuk számukra!

Az elmúlt években Budapesten rendezett akadályfutó rendezvényeinknek nagy sikere volt, ezért örömmel mutatjuk be a Liget Akadályfutást, ahol a korábbi fővárosi események hangulatára számíthatsz egy vadiúj helyszínen!

Időpont: 2021. szeptember 26.
Helyszín: Városliget - a rajt-cél terület a Napozórét.

6,5 km, 25 kaland!

A táv 6,5 km, a versenyzőket nem tömegrajtban, hanem kis csoportokban, időkülönbséggel indítjuk, hogy megóvjuk a liget épségét, valamint hogy a pályán és az akadályoknál megfelelő legyen az áramlás.

Az útvonal keresztül-kasul átszeli a Városligetet; olyan helyekre is el fogunk vinni, amire nem is gondolnál, a futóútvonalat pedig akadályokkal tarkítjuk, amelyeken átkelni nagyon szórakoztató! Lesz füstalagút, gumilógatás, mászófal, habalagút, függeszkedés, PET palack árok és sok más!

A pálya érint továbbá több, a parkban található impozáns épületet is, amelyeken most lehetőséged lesz keresztül futni - ilyet sem minden nap csinálhat az ember gyereke! Nézd meg a Vajdahunyad Várát, a Jáki Templom kerengőjét, a mélygarázst, vagy a Millennium Házát belülről, miközben a családdal, a barátaiddal, vagy a kollégáiddal egy nagyon vidám kihívást teljesítesz!

Az alábbi linkre kattintva további részleteket olvashatsz a tervezett pályáról és akadályokról.

A teljesítők jutalma egyedi befutóérem.

Fuss az év egyik legvidámabb eseményén, gyűrd le a Ligetet két hónap múlva!

A nevezést az eseményre megnyitottuk, regisztrálj a legkedvezőbb áron még ma!