Indul a Virtuális Wizz Air Budapest Félmaraton

 

Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz részt venni az idei 36. Wizz Air Budapest Félmaratonon, lehetőséget biztosítunk, hogy virtuálisan teljesítsd a legnépszerűbb távok egyikét a Virtuális Wizz Air Budapest Félmaraton esemény keretében!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a BSI az év további részében is rendez virtuális eseményeket - ezen eventek mindegyike önálló rendezvényként funkcionál és az eddig megszokott módon működik a nevezés és a teljesítés igazolása is.

A soron következő virtuális esemény a Virtuális Wizz Air Budapest Félmaraton, amely majdnem teljes egészében a normál Budapest Félmaraton ideje alatt teljesíthető, egészen pontosan augusztus 27. és 30. között.

Az eseményre a regisztrációt a mai napon megnyitottuk, a nevezés augusztus 29. éjfélig lehetséges, az eredmény feltöltésére pedig augusztus 30. délig van lehetőség.

Teljesíthető távok:

  • 21 km egyéni, páros, trió
  • 10 km

A helyszín természetesen most is szabadon választott.

ÚJDONSÁG, hogy az eseményen ingyenes indulásra is lehetőség van! Az ingyenesen résztvevők részére is biztosítjuk a letölthető egyedi, névre szóló rajtszámot - melyen 10%-os kedvezménykupon található, ami a Spuri Futóbolt webáruházában és szaküzleteiben váltható be szeptember 12-ig -, a tájékoztató jellegű eredménylistát, valamint a letölthető, Facebookon megosztható oklevet.

Azok, akik nem az ingyenes részvételt választják, a fentebb ismertetetteken felül a csodaszép egyedi befutóérem a jutalmuk, amely megegyezik az idei normál Budapest Félmaraton befutóérmével, különbség csupán az éremszalag feliratában van.
A virtuális félmaraton egyéni- és váltó teljesítői a nagyméretű félmaratonos befutóérmet kapják, a 10 km-es táv teljesítői pedig a kisebb méretű, azonos dizájnnal rendelkező érmet.

Válaszd kedvenc távodat és teljesítsd a Wizz Air Budapest Félmaratont virtuálisan!