Programajánlónk - Helló szeptember!

 

Ebben a hónapban már sokkal ideálisabb futóidő vár ránk; végre learathatjuk az idei edzésmunkánk gyümölcsét - legyen az általános teljesítmény javulás, vagy a versenyeken szerzett jó eredmény. Szeptemberben rendezvénydömpinggel várunk és bízunk abban, hogy óriási kínálatunkban akad olyan, amely számodra is kihívást jelent majd.

Mutatjuk e havi eseményeinket:

  • Szeptember 4. - Brutálfutás 10.0
    Ezen a hétvégén jubileumi sarazás Nyáregyházán, 7 km-es és 2,3 km-es távokon. Online nevezés már csak ma éjfélig lehetséges!

  • Szeptember 9. - október 4. - Helló Ősz!
    Érkezik Helló 2021! VIRTUÁLIS sorozatunk harmadik, őszi állomása - a szériában évszakonként különleges érem gyűjthető, mely év végére egy egyedi kollegciót fog alkotni - többféle távon futva, túrázva és bringával is teljesíthető!

  • Szeptember 11. - 26. ALDI Női Futógála
    Hazánk legnépszerűbb női futóeseménye a Népligetben, ahol a távok változatosak, a 600 méteres családi futástól, egészen 10 km-ig választhatók. A rendezvény hétvégéjén VIRTUÁLIS eseményt is rendezünk, melyre a nevezést a jövő héten nyitjuk meg.

  • Szeptember 19. - 14. Intersport Tour de Tisza-tó
    Erre a napra akaszd szögre a futócipőd és pattanj velünk bringára! Várunk a Tisza-tónál és teljesítsd a 15-, vagy 65 km-es kerékpártúrát!

  • Szeptember 26. - Liget Akadályfutás
    Új eseményünkön a résztvevők egy 6,5 km-es bulifutás keretében vehetik be a Városligetet, amikor is a parkot egy óriási játszótérré alakítjuk számukra!

Regisztráció előtt feltétlenül olvasd el a kormányrendeletben foglalt 500 fő fölötti létszámú sportfesztiválokra vonatkozó részvételi feltételeket!

Szeretettel várunk!