Liget akadályfutás - befagyasztottuk a nevezési díjat

 

25 kaland 6,5 km-en! Teljesítsd ezt a szórakoztató kihívást, fuss az év egyik legvidámabb eseményén most vasárnap! A Liget Akadályfutás résztvevői egy hatalmas bulifutás keretében vehetik be a Városligetet szeptember 26-án, amikor is a parkot egy óriási játszótérré alakítjuk számukra!

Az útvonal keresztül-kasul átszeli a ligetet; olyan helyekre is el fogunk vinni, amire nem is gondolnál, a futóútvonalat pedig akadályokkal tarkítjuk, amelyeken átkelni nagyon szórakoztató! Lesz füstalagút, gumilógatás, mászófal, habalagút, függeszkedés, PET palack árok és sok más!

A pálya érint továbbá több, a parkban található impozáns épületet is, amelyeken most lehetőséged lesz keresztül futni - ilyet sem minden nap csinálhat az ember gyereke! Nézd meg a Vajdahunyad Várát, a Jáki Templom kerengőjét, a mélygarázst, vagy a Millennium Házát belülről, miközben a családdal, a barátaiddal, vagy a kollégáiddal egy igazán vidám kihívást teljesítesz!


Úgy tűnik, hogy az időjárás is mellettünk van: vasárnapra napos, csapadékmentes időt jósolnak, a hőmérő higanyszála akár a 26 fokot is elérheti. Ne gondolkodj sokat, hagyd el egy napra a megszokott futótereped és tarts velünk!

A nevezési díjat befagyasztottuk, ami azt jelenti, hogy az utolsó körös online áron, azaz 7.000 Ft-ért tudsz a helyszínen nevezni. A kormányrendeletben foglalt részvételi feltételek alább olvashatók.

A teljesítésért egyedi befutóérem a jutalmad.

További részletek az eseményről ide kattintva elérhetők!

Nincs is jobb program vasárnapra, mint a Liget Akadályfutás! Szeretettel várunk!

Szponzorált tartalom.