Programajánlónk - Helló október!

 

Ebben a hónapban végre vár az ideális futóidő, a csodálatos őszi táj és learathatjuk az idei edzésmunkánk gyümölcsét - legyen az általános teljesítmény javulás, vagy a versenyeken szerzett jó eredmény. Októberben is több rendezvénnyel várunk és bízunk abban, hogy kínálatunkban akad olyan, amely számodra is kihívást jelent.

Mutatjuk e havi eseményeinket:

  • Október 4-ig teljesíthető - Helló Ősz!
    Helló 2021! VIRTUÁLIS sorozatunk harmadik, őszi állomása - a szériában évszakonként különleges érem gyűjthető, mely év végére egy egyedi kollegciót fog alkotni - többféle távon futva, túrázva és bringával is teljesíthető!

  • Október 9-10. - SPAR Budapest Maraton Fesztivál
    Az ország legnevesebb maratonja bakancslistás kihívás mindazoknak, akik célul tűzték ki a távok királynőjének teljesítését. Nagy szeretettel várjuk a rövidebb távok szerelmeseit is - itt mindenki megtalálja a kedvére való programot! A rendezvény hétvégéjén VIRTUÁLIS eseményt is rendezünk, melyre a nevezést a jövő hét folyamán nyitjuk meg.

  • Október 16. - Puskás Aréna Futás
    Új izgalmas kihívás - fuss hazánk legmenőbb stadionjában! Kétféle távon indulhatsz: az 5 km-es Stadionkörön, vagy a Lépcsőfutáson, ahol 10 emeletet, vagyis 169 lépcsőfokot kétszer kell a lehető legrövidebb időn belül megmászni.

  • Október 30. - 14. Intersport Túranap és Terepfutás
    Várunk minden túrázást, és természetet kedvelőt az őszi Pilisben! Válassz a 9, a 21 és a leghosszabb 31 kilométeres távok közül!

Regisztráció előtt feltétlenül olvasd el a kormányrendeletben foglalt 500 fő fölötti létszámú sportfesztiválokra vonatkozó részvételi feltételeket!

Szeretettel várunk!