HÁROM NAP CSALÁDI ÖRÖM

 

Idén nyáron már ötödik alkalommal rendezzük meg a siker szempontjából minden elképzelést felülmúló Szigeti Sportvarázst a Margitszigeten. Manapság önmagában sokat sejtető az a tény, ha egy esemény már ötödik éven át talpon marad és a sportnál maradva, egyre csak izmosodik. Mi a titka a mára vitathatatlanul az ország legjelentősebb szabadidős sportfesztiváljává terebélyesedett eseménynek?

A Szigeti Sportvarázs egy szórakoztató hétvége, ahol legalább három napra mindenki hátra hagyhatja a gondjait, a család minden tagja talál magának hasznos elfoglaltságot. Mi, szervezők ehhez az élményhez biztosítjuk a színvonalat és ne lepődjenek meg a kifejezésen, de a bőség zavarát is. A rendezvényen ingyenesen bocsátunk rendelkezésre mindent, ami csak szükséges a sportoláshoz - a pályáktól, a medencéktől kezdve a labdákig, a hajókig és valamennyi sportszerig. Így olyan családok számára is elérhetővé válik jó néhány sportág, amelyeknek máskor nincs módjuk ezek közelébe kerülni.

Felvonul valamennyi budapesti sportszövetség, három napon át több színpadon megállás nélkül pörögnek a sport, tánc és egyéb bemutatók, látványosságok, az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadás zajlik, játékok folynak értékes nyereményekért.

Mindenki mindent kipróbálhat, akár versenyezhet is az egyéni vagy csapatsportokban, vagy ismerkedhet a sportágakkal. A hangsúly a mozgás szükségességének felismerésén, a rendszeres sportolás megkedvelésén van. Mindez így együtt avatja évről-évre igazi családi sportünneppé a háromnapos Sportvarázst. És akkor a világon talán egyedülálló margitszigeti környezet vonzerejéről még nem is szóltunk. Varázs a varázsban!

Várjuk önöket az ötödik születésnapon is, június első hétvégéjén! A mozgás Karácsonyának három napja nem decemberre, hanem június első hétvégéjére, a Szigeti Sportvarázs idejére esik.

Legyen újra a vendégünk (legalább) egy körre!

Szigeti Sportvarázs - Szervező Bizottság