A RÁK ELLEN, AZ EMBERÉRT, A HOLNAPÉRT alapítvány üzenete

 

"A RÁK ELLEN, AZ EMBERÉRT, A HOLNAPÉRT!" Társadalmi Alapítvány daganatos betegségek megelőzésével, kiegészítő terápiás lehetőségeivel, egészséges életmóddal, táplálkozással kapcsolatos ingyenes kiadványokkal várta a látogatókat a 24. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál Civil Falujában. Az "Egészség éléskamráját" prezentáló asztalunkon bemutattuk azokat az alapanyagokat, amelyek az egészséges, teljes értékű táplálkozás részét képezik. Hüvelyesekből, olajos magvakból, gabonafélékből olyasmit is hoztunk, ami mára picit elfeledett, holott nagyanyáink, dédanyáink étkezésének szerves - és egészséges - részét képezték. A gyümölcsöket és a teljes őrlésű lisztből készült ropogtatnivalót meg is lehetett kóstolni. Az Egészség-totót kitöltők apró ajándékokat kaphattak. Dietetikusunk szakmai tanácsait sokan igénybe vették egyéni problémáikkal kapcsolatosan. Támaszadó Szolgálatunkhoz munkanapokon bátran forduljanak gyógyulással, megelőzéssel kapcsolatos kérdésekkel, szeretettel látjuk Önöket programjainkon. "

Adószámunk: 19009557-2-43 : az SZJA 1% felajánlásokat, és az egyéb adományokat, támogatásokat (OTP 11713005-20034986) nagyon köszönjük!

Címünk: Budapest, 1093, Mátyás u. 18. tel.: 217-0404; Támaszadó Szolgálatunk: Bp., 1033, Laktanya u. 2. tel: 367-5133

Email: rakellen@rakellen.hu, honlap: www.rakellen.hu

"Alapítványunk minden munkatársa köszöni a lehetőséget, nagyon megtisztelő, hogy részesei lehettünk ennek a nagyszabású és sikeres rendezvénynek!" - Rózner Klára