Érkezz időben a 15. EDF Éjszakai Futásra!

 

Érdemes korábban érkezni szombaton a 15. EDF Éjszakai Futásra, mert az esemény és a fővárosban zajló triatlon-világbajnokság miatt forgalomkorlátozások és útlezárások lesznek.

Az EDF Éjszakai Futás Roosevelt téren lévő versenyközpontját leginkább a BKV járműveivel és gyalogosan érdemes megközelíteni. Mivel a parkolást a környéken rendkívül nehéz megoldani, azt tanácsoljuk, ne autóval gyere az eseményre! A lezárások miatt szintén problémás lehet a kerékpáros közlekedés, ráadásul a versenyközpontban ezúttal nem tudunk kerékpártárolót létesíteni, így a bringás megközelítést sem javasoljuk.

A legcélszerűbb a környékbeli metróállomások - Arany János utca, Deák tér, Kossuth tér - felől gyalog érkezni a Roosevelt térre. A versenyközpont a felsorolt metrómegállóktól 5-10 perces sétával megközelíthető. A 2-es villamos közlekedik, a Roosevelt teret ezzel a járattal is el lehet érni.

Kérünk, vedd figyelembe a lezárások miatt módosuló forgalmi rendet és forgalomkorlátozásokat, érkezz időben a 15. EDF Éjszakai Futás helyszínére!