Mire jó a SPAR Budapest Maraton rajtszáma? Múzeumi kedvezményre!

 

Idén is több múzeum látogatható kedvezményesen a 25. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton rajtszámával.

A Magyar Közlekedési és Műszaki Múzeumba szeptember 26-ától október 3-áig lehet kedvezményes belépőt vásárolni a SPAR Budapest Maraton bármely távjának rajtszámával. A múzeumba ezzel 50 százalékos kedvezményt lehet igénybe venni. A Közlekedési Múzeumot már akár az esemény után érdemes felkeresni: a versenyközpontnak helyet adó 56-osok tere szomszédságában van, a Városliget másik oldalán, a közlekedés, illetve a Lánchíd történetét bemutató kiállítás pedig minden korosztály számára érdekes látnivaló.

Az Ernst Múzeumot ugyancsak szeptember 26. és október 3. között lehet 50 százalékos kedvezménnyel látogatni. A Nagymező utcai intézményben kortárs képzőművészeti tárlatokat lehet megtekinteni.

A Néprajzi Múzeumba szintén fél áron lehet belépőt váltani szeptember 26-tól egészen október 31-ig. A Kossuth Lajos téren található múzeum több kiállítással is várja a SPAR Budapest Maraton indulóit. A (M)ilyenek a finnek? című kiállítás mellett gazdag anyag látható a magyar nép hagyományos kultúrájából, illetve október elejétől a népművészetet bemutató kiállítást érdemes megnézni.

Valamennyi múzeumban tehát a SPAR Budapest Maraton bármely távjának rajtszámával érkezők vehetik igénybe a kedvezményt, egy alkalommal, a múzeumok rendes nyitva tartási ideje alatt. Belépéskor a rajtszám hátulját lepecsételik.

Élj a lehetőséggel, kösd össze a kellemeset a hasznossal: gyere a SPAR Budapest Maratonra, majd válassz kulturális programot, menj múzeumba kedvezménnyel!