Bemelegítéssel könnyebb a mozgás!

 

Sportolás előtt nagy szükség van a bemelegítésre, hogy izmainkat felkészítsük az előttünk álló edzésre. Minden mozgás előtt melegítsünk be, masszírozzuk be testünket bemelegítő krémmel.

Ízületeink és izmaink bemelegítése nélkül, húzódások, rándulások keletkezhetnek, melyek további mozgásszervi panaszokhoz vezethetnek el. A bemelegítés minden mozgás, sportolás és fizikai megterhelés alapfeltétele. Jól bemelegített izmokkal jelentősen csökken a sérülés veszélye és nő a teljesítőképesség. Azonban nem hanyagolhatjuk el a levezetést sem. Minden sporttevékenység után nyújtsuk le izmainkat. Hiszen azok nem csak akkor sérülhetnek, ha nincs kellő bemelegítés, hanem akkor is, ha nem lazítjuk le őket. A legtöbb sportoló is nagy hangsúlyt fektet a megfelelő bemelegítésre és a nyújtásra, hogy testüket megfelelő kondícióban tartsák, sérülések nélkül.

A KOVITOX krém nem hiányozhat sem az amatőr, sem a professzionális sportolók mellől. Ajánlott a merev ízületek és izmok bemozgatására, gyógytorna és bármilyen sport tevékenység előtti bemelegítésre.

Ha Önnél izom-, illetve ízületi merevség jelentkezik, különböző okból (pl. fokozott fizikai igénybevétel, sport) görcsös izomfájdalmai vannak, a készítmény alkalmas lehet a bemerevedett izmok, ízületek görcsös állapotainak oldására. Sportoláshoz bemelegítő krémként és húzódások kezelésére javasolt.

Forrás: IN VITRO