Válassz magadnak sporteseményt az őszre!

 

Lassan-lassan alaposan benne járunk az őszben, itt az ideje áttekinteni, milyen programok várják a futókat és a sportolást kedvelőket októberben és novemberben!

Október 2-án, szombaton máris itt van a K&H olimpiai kerékpáros nap, melynek programját részletesen megtalálod itt.

A Somogy megyeiek és a megyeszékhelyen élők október 10-én, vasárnap futhatnak egy jót a 6. T-Home Vivicittá Városvédő Futás kaposvári rendezvényén. A táv mindössze 3,2 kilométer.

A következő hétvégén, október 17-én, vasárnap a hölgyeké az elsőbbség. Tessék összeállni a barátnőkkel, és eljönni a 15. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálára!

Az ősz utolsó hónapjának elején kellemes programnak ígérkezik a 3. Intersport Túranap. A cél a Pilis. Máris be lehet írni a naptárba november 6-ára, szombatra.

2. TESCO Fitt Napok Debrecenben november 13-án, szombaton. Ezen az eseményen egy egész napos program keretében alaposan ki lehet mozogni akár az egész éves "kimozognivalót".

Az év egyik legjobb futóbulijára november 20-21-én kerül sor a magyar tengernél a 7. Intersport Balaton Maraton és Félmaratonon. Egy hétvége, két nap, számtalan táv és még több futó, akikkel a futás után közös bulin zárhatod az idei futószezont.

És még mindig tart az ősz, ugyanis november 28-án is lesz program! A TESCO FittAréna az év legnagyobb fitneszbulija, amit igazán nem érdemes kihagyni. Legyen ez az őszt lezáró sportprogramod!