Szemelvények a Spuri Futómagazinból: A maratonista lelke

 

Monspart Sarolta rovata
A boldogság-fröccs néha mily egyszerűen is kapható: életemben először, a közelmúlt egyik, kora reggeli edzésén, a szemből érkező futó férfiú nemcsak köszönt, hanem feltett és kitett kézzel "meghívott a kézfogásféle pacsizásra" is, a versenyeken már sok éve használt szokásosra. Ettől a futó-érintéstől egész nap jó kedvem volt!

A sport mindenkié. A rendszeres futás többnyire a jó érdekérvényesítők sajátja. A maratoni teljesítéséhez a jó futócipő mellett egy speciális "akaróka" is szükséges, ami sokaknak van, csak még nem találtak rá. Segítsünk, hogy minél többen fussanak! És életükben legalább egyszer egy maratont. Az elsőn érdemes itthon, hazai környezetben célba érni.
Szerintem nemcsak azért futunk maratont, hogy jobb közérzettel éljünk, hanem így az egész életünk is jobban "szalad".

A folytatást az őszi lapszámban olvashatod, melyet beszerezhetsz a BSI nevezési irodájában, a budapesti Spuri Futóboltban és a BSI eseményeken, az információs sátorban.
Az újság téli, tavaszi és nyári számára november 1-jéig érvényes a kedvezményes előfizetés, melynek összege 2175 forint. Ugyanerre a három számra Spuri Futókártyával 1950 forintért fizethetsz elő.
Az előfizetésről itt >>> tájékozódhatsz.