Egy hónap múlva Tesco FittAréna!

 

Gyere és légy fitt velünk november 28-án! A Tesco FittAréna változatos fitnesz és az aerobik programmal vár mindenkit, aki szeretne tenni az egészségéért.

A Papp László Budapest Sportarénában ötödik alkalommal lehet 5 teremben 40 különböző óratípus közül választani. A neves hazai prezenterek vezette hagyományos fitnesz és aerobik mellett a Body&Mind és a Mozgástrend termekben a legújabb fitnesz-aerobik irányzatokat lehet megismerni és kipróbálni, 900 cipővel óriási Kangoo bulit tart Sifi, valamint lesz különterem a Spinning és az evezőpad kedvelőinek is. A kínálat nagy és változatos, te is találhatsz kedvedre való és hangulatodnak megfelelő mozgásformát.

A nagyszínpadon fellép többek között Béres Alexandra, Czanik Balázs, Tatarek Rezső és Varró Gyula. Schobert Norbi és Rubint Réka a megszokottól eltérően külön-külön tartanak órákat. Különleges programpont lesz Almásy Csilla és Szentgyörgyi Rómeó közös bemutatója.

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden belépőjegy után 200 forintot átutal a Hátrányok Dacára Alapítvány javára. Mozdulj te is velünk november végén!