Szociális szabadkártyák a 29. SPAR Budapest MaratonŸra!

 

Anyagi helyzeted nem teszi lehetővé, hogy részt vegyél Magyarország legnépszerűbb maratonján? Pályázz és segítünk! 10 db szabadkártyát (ingyenes nevezést) ajánlunk fel azoknak, akiket csak anyagi, szociális helyzete akadályoz abban, hogy nevezzenek a klasszikus, 42,2 km-es távra.

Olyan futók pályázat várjuk, akik annak ellenére, hogy kellően felkészültek a maratoni táv teljesítésére és rendszeres résztvevői versenyeinknek most mégsem tudtak nevezni, mert nem engedhetik meg maguknak.

A maximum 1 oldalas pályázat tartalmazza BSI-s és egyéb futómúltadat, valamint annak a nehéz helyzetnek a leírását, ami lehetetlenné tette számodra a nevezést. Csak azok a pályamunkák kerülnek értékelésre - ezek a szempontok szerepeljenek a pályázatban!-, amelyek beküldői:

  • eddig (nem ebben az évben) legalább 6 BSI-is futóversenyen részt vettek
  • ebben az évben eddig legalább 1000 km-t futottak
  • életük során legalább egyszer teljesítették már a maratoni távot.

A beérkezett és a fenti szempontoknak megfelelő pályázatokat egy 3 fős, a BSI-től független bizottság bírálja el és kizárólag saját értékítélete alapján választja ki a maximum 10 szabadkártyás futót. A pályázatok tartalma, a pályázók, illetve kiválasztottak személye sem kerül nyilvánosságra, azokat a bizottság 3 tagján és egy BSI-s munkatárson kívül senki sem ismerheti meg. Tehát ha pályázol és nyersz, egy leszel a sok ezer indulóból, semmiféle kötelezettséget nem kell vállalnod, csak az a dolgod, hogy futsz egy jót!

A pályázatokat október 3-án 16.00 óráig várjuk a futosegitseg@futanet.hu címre. A pályázókat október 7-éig értesítjük az eredményről.