Szombaton bringázz a Tisza-tónál!

 

Adj egy szabad hétvégét a futócipődnek, és pattanj biciklire! Szombaton Tiszafüredről rajtol a 4. Intersport Tour de Tisza-tó mezőnye.

Május 7-én az Alföld legnagyobb tavánál kerékpározunk. Indulhatsz 65 és 15 kilométeres távon, és végig közúti forgalomtól elzárt utakon tekerhetsz. Az Intersport Tour de Tisza-tó kerékpáros túra és verseny az országúti kerékpározás mellett arra is kiváló alkalom, hogy megismerd az ország e tájegységét és a Tisza-tó környezetét.

És hogy ki miért jön az Intersport Tour de Tisza-tóra? Lássunk néhány véleményt tavalyról!

"Ha a kisfiam látja, hogy más, hozzá hasonló korú kisgyerekek hajtják a drórszamarat, és élvezik, esetleg kedvet kap hozzá." (Vámos Tamás, Jászjákóhalma)

"Nem versenyként fogom fel ezt a túrát. A célom az, hogy egy nagyon kellemes hétvégét töltsek el a barátaimmal, esetleg új ismerősöket szerezzek, és még jobban megszeressem a kerékpározást." (Trombitás Bernadett, Budapest)

"A fiamék a 65 kilométeres távra neveztek. Mi a feleségemmel és a 12 éves unokámmal 15 kilométeren próbálkozunk. Nálunk cél a részvétel és táv jó hangulatú teljesítése." (Lantos István, Salgótarján)

Az eseményről minden információt megtalálsz itt.