Hasznos infók a 4. Intesport Tour de Tisza-tóra készülőknek

 

Összeszedtük, milyen fontos információkat érdemes tudni a szombati kerékpáros eseményről, a 4. Intersport Tour de Tisza-tóról.

Mindenekelőtt azt tanácsoljuk: érkezz időben az eseményre! Ha az ország távolabbi pontjáról érkezel, inkább indulj el fél vagy egy órával hamarabb, hogy időben odaérj Tiszafüredre, és kényelmesen előkészülhess a versenyre. Kérünk, számolj azzal is, hogy autódnak parkolóhelyet is kell találni.

Indulás előtt ellenőrizd kerékpárod műszaki állapotát! Az Intersport Tour de Tisza-tó távjai bármilyen kerékpárral teljesíthetők. Mountain bike-ra javasolt a sima (slick) gumi.

A helyszínen is van lehetőség nevezésre, illetve a rajtcsomag átvételére.

A 65 kilométeres táv útvonalán két, a 15 kilométeres távon egy helyen lesz frissítés. Ezen kívül, ha célba érkeztél, ugyancsak tudsz frissíteni.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a versenyen fejvédő használata kötelező! A helyszínen nincs lehetőség fejvédő bérlésére. Figyelj arra, hogy az eseményen a KRESZ szabályainak betartása kötelező!

A 4. Intersport Tour de Tisza-tó valamennyi fontos tudnivalóját megtalálod itt. Az a jó hírünk van, hogy az eseményig már csak egyet kell aludni.