Két hónap múlva 8. E.ON Délibáb Sportfesztivál

 

A Hortobágyra invitálunk július 9-én, hogy egy helyen számos sportágat kipróbálhass - lesz terepfutás, MTB maraton, Bringatúra, Teljesítménytúra, Nordic Walking és Gyaloglás a gémeskutak tövében.

Az E.ON Délibáb Futáson 7, 14 vagy 21 kilométert futhatsz terepen. Teljesítsd az E.ON Délibáb Félmaratont rendkívüli környezetben! Ez lesz a 2011-es Félmaraton Mánia sorozat második (nyári) eseménye.

Az E.ON Délibáb Mountain Bike Maraton és Bringatúra távjain 28,6 vagy 56,8 kilométert kerékpározhatsz különleges terepen.

Ha inkább gyalogszerrel szelnéd át a Közép-Európa legnagyobb füves pusztáját, akkor téged vár az E.ON Délibáb Teljesítménytúra, Nordic Walking és Gyaloglás. Választhatod a 7 kilométeres gyalogló vagy a 22,7 kilométeres teljesítménytúrázó/nordic walking távot.

Az útvonalak minden esetben végig a pusztán kanyarognak, így a Világörökség részét képező tájon mérettetheted meg magad, miközben a táj növény és állatvilágában gyönyörködsz. Az eseményt szervező BSI autóbuszt indít a helyszínre - retúrjegyedet július 1-ig tudod megvenni 8. E.ON Délibáb Sportfesztiválra.

Próbáld ki magad a megszokottól eltérő környezetben!