Új termékek a Spuri Futóboltban: lélegző Nike Lunarglide +2 futócipők!

 

Ahogy melegszik az idő, praktikus a cipőválasztásnál a lélegző típusokat is felpróbálnod. Itt az új, férfi és női Nike Lunarglide Breathe +2 31.990 forintért!

A Nike Lunarglide Breathe +2 egy lélegző anyagból készített cipő, mely a Flywire technológiának köszönhetően könnyebb, mint hagyományos társai. A cipő felső része sokkal könnyebb, mint az átlagos futócipőké, mert vékony vectran szálakat tartalmaz, melyek a felső részt megtartják optimális helyzetben. A cipő sok illesztésnél ragasztva van és nem varrva, ami szintén azt a célt szolgálja, hogy minél könnyebb legyen.
A talp belső részén a Dynamic Support technológia gondoskodik a megfelelő stabilitásról. Lényege, hogy a futócipők csillapítása két komponensből áll, egy keményebb külső hordozóanyagból, mely a tartásért, és egy puhább, belső magból, mely az ütéscsillapításért felelős. A modellek legtöbbjénél a két komponens aszimmetrikusan helyezkedik el a cipő hossztengelyében, így a lábfej külső oldalán a puhább anyag vastagabb, míg a belső oldalon a keményebb komponensből találunk többet. Emiatt a speciális elrendezés miatt a Dinamikus kategória modelljei egyaránt ideálisak a neutrális, a túlzottan pronáló, vagy akár a külső talpélen futó (szupináló) sportolók számára is.
Aszfaltra vagy atlétikai pályára ajánljuk.
A Nike Lunarglide Breathe +2 férfi és női modelljei is széles méretválasztékban kaphatók 31.990 forintért.

Az újdonságok mellett továbbra is akciós termékekkel, egyedi akciókkal várunk benneteket, részletek a Spuri Futóbolt aktuális akcióinál.

Club Metropol kártyával 6% kedvezmény egész évben.

Spuri Futókártyával a SPURI Futóboltokban 6% kedvezmény jár minden termékre.

Nike Lunarglide Breathe +2 WMNS Nike Lunarglide Breathe +2Nike Lunarglide Breathe +2Nike Lunarglide Breathe +2