Színházi belépőket nyerhetnek az iskolák a kecskeméti és veszprémi K&H olimpiai futónapon

 

A budapesti József Attila Színházba érvényes belépőket nyerhet egy-egy kecskeméti és veszprémi, vagy e városok környéki iskola a két városban rendezendő hétvégi K&H olimpiai futónapokon. A fővárosi színház 30-30 darab belépőt ajánlott fel sorsolási ajándékként az intézményeknek.

Bár a József Attila Színház budapesti intézmény, Kecskemétről és Veszprémből egyaránt viszonylag gyorsan fel lehet jutni a fővárosba egy-egy előadásra. A színház 30-30 darab belépőt ajánlott fel a két K&H olimpiai futónapra egy-egy olyan iskolának, amelynek diákjai részt vesznek az eseményen. A belépőket az esemény végén, az eredményhirdetéskor sorsolják ki az intézmények között. A kecskeméti futónap sorsoláson nyertes iskolájának diákjai május 29-én a Halló, halló című vígjátékot láthatják a József Attila Színházban. A veszprémi futónap kisorsolt iskolája június 10-ére, a Szegény gazdagok című musicalre kap 30 darab belépőt.

Kecskeméti és veszprémi, illetve e városok környéki iskolák, figyelem! Érdemes eljönni a K&H olimpiai futónapra a két városba, mert színházlátogatás lehet a futóversenyből!