Új termékek a Spuri Futóboltban: Under Armour ruházat melegre és hidegre

 

Most még tűz a nap, de hamarosan tényleg ősz lesz - mindkét időjáráshoz érkeztek új Under Armour felsők és nadrágok a Spuri Futóboltba!

Az Under Armour ezt az 5 tulajdonságot tartja a legfontosabbnak a termékeinél:
1. Moisture Transport: Az izzadtságot a bőr felszínéről azonnal a szövet külső felületére vezeti, szárazon tartva ezzel a testet.
2. UPF 30+: Ultraibolya védelem, mely megóvja a bőrt a nap káros sugaraitól, megelőzve ezzel annak idő előtti öregedését.
3. Odor Control: Meggátolja a kellemetlen testszagokat okozó baktériumok elszaporodását.
4. Armour Stretch: Ultrakönnyű, rendkívül gyorsan száradó és rugalmas anyag, mely tökéletesen szabad mozgást tesz lehetővé.
5. Noise Reduction: A zajmentesen súrlódó anyag lehetővé teszi, hogy 100 százalékosan az edzésre koncentrálj.

Ruházatok meleg időre: HeatGear - a speciális, vékony anyag elvezeti és azonnal el is párologtatja a felesleges nedvességet, melytől így a szövet nem lesz nehezebb, csökken a hőérzet, és a test is szárazon marad. Ajánlataink:

Chafe-Free 2in1 Run Top: egy UV (UPF30+) védelemmel is ellátott rövid ujjú kompressziós HeatGear póló és egy ultrakönnyű hálós anyagú külső réteg kombinációjából született együttes. Hátul két kis zsebbel és láthatóságot segítő fényvisszaverő elemekkel. Elsődlegesen futáshoz fejlesztették.
Ár: 14.490 Ft

Chafe-Free 2in1 7-Inch Run Short: HeatGear kompressziós betéttel kombinált 7 inches könnyű futó sort.
Ár: 12.990 Ft

Ruházatok hideg időre: ColdGear - dupla szövésének köszönhetően elvezeti a nedvességet a testről, ugyanakkor megőrzi annak hőjét. Melegen tartja a testet anélkül, hogy súlyos plusz rétegekre lenne szükség. Ajánlataink:

ColdGear Crew aláöltöző felső: nagyon könnyű, kompressziós, testhez simuló dupla szövésű, rugalmas anyagú felső.
Ár:14.490 Ft

ColdGear Reversible Crew külső felsőrész: kifordítható, a test vonalát követi. Egyik oldala ColdGear , míg a másik ehhez képest plusz 3-4 fokot biztosító polár anyagú.
Ár: 19.990 Ft

Run Specific Compression nadrág: ergonómiailag futáshoz tervezett szabású, kompressziós futó nadrág. Rejtett hátsó cipzáras zseb. Bokacipzár fényvisszaverő elemmel.
Ár: 19.990 Ft

Coldgear Tights nadrág: testhezálló futónadrág.
Ár: 15.990 Ft

Az újdonságok mellett továbbra is akciós termékekkel, egyedi akciókkal várunk benneteket, részletek a Spuri Futóbolt aktuális akcióinál.

Club Metropol kártyával 6% kedvezmény egész évben.

Spuri Futókártyával a SPURI Futóboltokban 6% kedvezmény jár minden termékre.