Vasárnapig még az aktuális kedvezményes áron vehetsz belépőt a 6. Tesco FittArénára!

 

A november 27-ei budapesti 6. Tesco FittArénán 6 teremben közel 50 óratípus vár! Október 16-ig (vasárnapig) még az aktuális kedvezményes áron válthatod meg a belépődet az év legfittebb napjára!

Belépő árak a 6. Tesco FittArénára:
Elővételben szeptember 1. és október 16. között: 3000 Ft
Elővételben október 17. és október 31. között: 3500 Ft
Elővételben november 24-ig: 4000 Ft
Az esemény napján, a helyszínen: 5000 Ft

November 27-én a világ legnagyobb fitnesztermévé alakul át a Papp László Budapest Sportaréna, Közép-Európa legnagyobb és legmodernebb csarnoka. A Nagyszínpadon legnépszerűbb hazai fitnesz és aerobik oktatói tartanak professzionálisan felépített, intenzív órákat. Idei újdonság a Tánc különterem, ahol a legritmusosabb táncórák várnak!
Body&Mind és a Mozgástrend termekben a legújabb fitnesz-aerobik irányzatokat lehet megismerni és kipróbálni, valamint lesz különterem a Spinning® és az evezőpad (Concept2 Regatta) kedvelőinek is.

A mozgásprogramok mellett idén is lesz Életmód Expó és Fitnesz Park, ahol megismerkedhetsz a legújabb trendekkel, kipróbálhatod a legmodernebb sporteszközöket, szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken és nyereményjátékokban vehetsz részt.

Ráadásul idén Veszprém és Debrecen mellett Szeged, Miskolc, Pécs és Kecskemét is csatlakozik a Tesco FittAréna programsorozathoz!

Gyere el és légy fitt velünk!