Egy hónap múlva 6. Tesco FittAréna!

 

Szeretsz zenére mozogni? Kipróbálnál új mozgásformákat, megismernél új trendeket? A budapesti 6. Tesco FittArénán ezt mind megteheted - 6 teremben közel 50 óratípus vár! Az aktuális kedvezményes jegyár hétfőig érvényes!

Idén november 27-én lesz az év legfittebb napja! A budapesti 6. Tesco FittAréna Nagyszínpadán a legnépszerűbb hazai oktatók - köztük Béres Alexandra, Katus Attila, Schobert Norbi, Varró Gyula - tartanak professzionálisan felépített, intenzív órákat.
A Body&Mind (jóga, pilates, body-balls) és a Mozgástrend (kickbox, bosu, intervall, fitt-ball, sparrowbag) termekben a legújabb fitnesz-aerobik irányzatokat lehet kipróbálni, valamint lesz különterem a Spinning® + Kranking® és az evezőpad (Concept2 Regatta) kedvelőinek is.
Idei újdonság a Dance különterem, ahol a legritmusosabb táncórák - például Zumba, Bailar Aerobik, Hiphop, Afrodance - várnak!
Lesz Életmód Expó és Fitnesz Park, ahol megismerkedhetsz a legújabb trendekkel, kipróbálhatod a legmodernebb sporteszközöket, szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken és nyereményjátékokban vehetsz részt.

Október 31-ig még az aktuális kedvezményes áron vehetsz jegyet az év legfittebb napjára!

Ezen a télen Veszprém és Debrecen mellett Szeged, Miskolc, Pécs és Kecskemét is csatlakozik a Tesco FittAréna programsorozathoz!

A Tesco FittAréna rendezvénysorozat tervezett állomásai:
- Budapest - 2011. november 27. (Papp László Budapest Sportaréna)
- Veszprém - 2011. december 10. (Veszprém Aréna)
- Szeged - 2012. január 28. (Városi Sportcsarnok)
- Miskolc - 2012. február 4. (Városi Szabadidőközpont-Generali Aréna)
- Pécs - 2012. február 11. (Lauber Dezső Sportcsarnok)
- Kecskemét - 2012. február 18. (Messzi István Sportcsarnok)
- Debrecen - 2012. február 25. (Hódos Imre Rendezvénycsarnok)

Gyere és légy fitt velünk!

Get Adobe Flash player