A BSI partnerséget kínál a sportesemények szervezőinek!

 

Itt az új év, a legtöbb futó már tervezi az idei szezont, összeállítja a versenynaptárát. Szeretnénk nekik segíteni a tájékozódásban, úgy, hogy a hazai futóversenyek népszerűsítéséhez is hozzájárulunk. Idén is csatlakozásra hívunk, legyen a Ti rendezvényetek is a BSI Partnerversenye!

Elsősorban futóversenyek szervezőinek jelentkezését várjuk, de örömmel működünk együtt más sportágak terén is.

Mit kínálunk?

Weboldalunk az egyik leglátogatottabb futással, mozgással, szabadidősporttal foglalkozó oldal, tehát aki ebben a tárgyban keres Magyarországon, nagy valószínűséggel eljut hozzánk, ha nem eleve itt kezdi a keresést. Tehát ha itt szerepel a versenyetek, valószínűleg sokan szereznek róla tudomást, így nagy eséllyel növekedhet a nevezőitek száma is.
A www.futanet.hu nyitóoldaláról közvetlenül elérhető kereshető versenynaptárban megjelentetjük a Partnerversenyekre vonatkozó legfontosabb információkat és lehetőség van a részletes versenykiírás pdf formátumban való beillesztésére is.
A honlapunkon minden Partnerversenyre külön hírben hívjuk fel a figyelmet a rendezvény előtt.

Tapasztalatunk szerint törzsfutóink - ők azok, aki rendszeresen versenyeznek, hiszen csak BSI-s rendezvényeken legalább 75 kilométert teljesítettek tavaly, ezért nálunk 20%-kal olcsóbban nevezhetnek - is előszeretettel indulnak olyan versenyeken, ahol kedvezményt kapnak Spuri Futókártyájukra.

Mit kérünk?

A Spuri Futókártyával nevezőknek biztosítsatok 10-20% nevezési díj kedvezményt versenyeteken, ezt írjátok bele a versenykiírásba.

A jelentkezéseket, versenykiírásokat folyamatosan várjuk a lakatos.istvan@futanet.hu címre.

Dolgozzunk együtt 2012-ben is a sport, a futás népszerűsítéséért!