A Forma-1-ben is gyorsan kell futni

 

Michael Johnson készíti fel a Forma-1-es Williams istálló szerelőcsapatát a következő szezonra. A négyszeres olimpiai bajnok futó edzőtáborba vonul majd a bokszkiállások csapatával, hogy a jövőben gyorsabbak legyenek a kerékcserék.

A Williams csapatnál azt várják, hogy a 400 méteres síkfutás világcsúcstartójának irányításával a szerelők teljesítménye sokat javul majd a tavalyi évhez képest, és gyorsabb lesz majd egy-egy kiállás.

A csapatfőnök, Frank Williams elmondta, hogy a 90-es évek végén, a belga nagydíjon találkozott először Johnsonnal.
"Mindig csodáltam azt az odaadást, ami ahhoz szükséges, hogy valaki olimpiai bajnok legyen. Amikor újra találkoztam Michael-lel, és ő elmondta, hogy csapatával a sportolók teljesítményének javításán dolgoznak, kíváncsi lettem, hogy tudna segíteni a csapatunknak, mert úgy tűnt, számos területen tudunk kapcsolódni. Az ő sportteljesítménye magáért beszél, és az alapelvek, melyek segítségével a világ leggyorsabb embere lett, biztosan áthelyezhetők a mi versenypályánkra is. A Forma-1-ben alapvető, hogy minél rövidebb időt töltsön egy autó a bokszban!"

"Biztos vagyok benne, hogy a tapasztalatunk és szakértelmünk a Williams bokszcsapatának javára válik, és századokat, sőt, tizedeket faraghatnak le a kerékcseréik idejéből" - mondta Johnson.

Források: dailymail.co.uk, SportGéza