Két hónap múlva lesz a Balaton Szupermaraton!

 

Két hónap múlva ilyenkor már az 5. BSI Balaton Szupermaraton második szakaszát futjuk Fonyódról Szigligetre! Ne hagyd ki idén sem a 4 napos Balaton-kerülő szezonnyitót! 4 nap futás-barátság-buli-csoda vár, és még szabadságot sem kell kivenned!

A Balaton megkerülése különleges élmény, amit csak fokoz, hogy futás közben láthatjuk a Tihanyi Apátságot, Badacsony hegyét, a Szigligeti Várat, és az útvonal egy része a tó partján halad.

Az 5. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton számos különféle lehetőséget kínál arra, hogy a magyar tenger partján kezdd el a 2012-es futószezont! A távok teljesíthetők egyéniben, párban vagy csapatban, és csatlakozni lehet négy, kettő vagy akár csak egy napra is a mezőnyhöz.

A Balaton Szupermaraton 195,4 kilométeres távja Siófokról indul, az első napon a cél Fonyódon lesz 46,7 kilométer megtétele után. Innen rajtol el a második szakasz, a cél 52,9 kilométerre van Szigligeten, a vár alatt. A harmadik napon Badacsonyból indul a mezőny, itt már a FélBalaton Szupermaraton teljesítői is csatlakoznak a 43,6 kilométeres távhoz Balatonfüredig. A negyedik napon a Balatonfüredről Siófokig tartó 52,2 kilométeres szakasz zárja az eseményt.

Ha már a tavasz elején szeretnél egy maratonnal indítani, március 17-én állhatsz rajthoz a MaratonFüreden.

Az ultrafutók pedig bármely naphoz csatlakozhatnak a Maraton+ keretében.

Az ötödik jubileum alkalmából óriási díjkedvezményt kap minden futó, aki az első 4 évben mindig célba ért!

Ha ott leszel velünk, ne felejts el időben szállást foglalni!

Nézd meg, milyen volt tavaly a Balaton Szupermaraton!

Get Adobe Flash player