III. World Class Cycling Marathon lesz január végén

 

Január 29-én 6 órás közös tekerésre hívja a World Class az elszántakat. Hiába az enyhe tél, az ember ilyenkor nem szívesen indul neki egy hosszabb bringázásnak - a megoldás: a terembringázás!

Időpont: 2012. január 29., vasárnap, 9-15 óra
Helyszín: 1036 Budapest, Nagyszombat utca 1.
Részvételi díj:
Klubtagoknak/Ironmaneknek: 2900 Ft
Nem klubtagoknak: 3900 Ft
Óránként: 1000 Ft

Hiába az enyhe tél, az ember ilyenkor nem szívesen indul neki egy hosszabb bringázásnak. Pedig a kilométereket ilyenkor sem árt gyűjteni! A megoldás a terembringázás, vagyis a spinning. Közösen, jó társaságban, profi oktatókkal, vidám hangulatban sokkal könnyebb a virtuális kilométereket gyűjteni, mint a hidegben küzdeni, vagy otthon, egyedül a falat bámulva görgőzni.

Január 29-én 9 órától 6 órás közös tekerésre hívjuk az elszántakat, immár harmadik alkalommal. Természetesen, aki kevesebbel is beéri, nyugodtan jöhet egy, kettő, három, négy, vagy éppen öt órát is tekerni. Ha idegenkedsz a spinning bringáktól, hozhatod a saját "lovadat" is, görgőstől.

Mi a már említetteken felül ásványvizet, banánt, almát, szőlőcukrot és sót biztosítunk, no meg a World Class összes szolgáltatását a tekerés után. Vár az uszoda 25 méteres medencéje, a szauna, a nedves gőz és a jacuzzi.

Gyógymasszőreink az oktatók által megválasztott leglelkesebb női és férfi résztvevőt ajándékképpen ingyen veszik kezelésbe. A hat órát teljesítők egyedi pólót kapnak Finisher felirattal. Aki igazán komoly kihívás teljesítését tűzte ki célul 2012-ben, annak kihagyhatatlan az alkalom!

Mivel a bringák és a rendelkezésre álló hely limitált, előzetes jelentkezés és a részvételi díj befizetése a részvétel előfeltétele. Jelentkezni a +36-1-250-9068-as számon, vagy a receptionsp@worldclass.hu e-mailcímen lehet.
Január 29-én várunk benneteket szeretettel!