Futónagyköveteink jelentik: Futások Székesfehérváron és Gödöllőn

 

Már elindultak a közös futások a Futónagyköveteink szervezésében, Székesfehérváron pénteken lehet csatlakozni Lajkó Csabához (Pecsenye), Gödöllőn pedig szombaton Döbrentei Istvánhoz. Fussunk együtt országszerte!

Lajkó Csaba (Pecsenye) jelenti Székesfehérvárról:
Minden pénteken 16 és 20 óra között rendezik a Fehérvári Futópénteket a Halesz ligetben. Az egészséges életmód népszerűsítése jegyében Lajkó Csaba ultramaraton futó és sportolótársai segítik az érdeklődőket abban, hogyan kezdjenek neki a rendszeres mozgásnak. Minden korosztályra számítanak a szervezők az ingyenes közösségi programon.
"Itt minden kezdő és újrakezdő, fiatal és idősebb futó tanácsot kap. A szakemberek segítenek a távok, a tempó és minden egyéb részlet megválasztásában, valamint figyelemmel kísérik és személyes példájukkal motiválják a fehérváriakat."
Itt találsz további részleteket.

Döbrentei István jelenti Gödöllőről:
Az első futás időpontja 2012. január 28. szombat reggel 9 óra, helyszíne a gödöllői Erzsébet-park, ahol egy baráti tempóval, kocogással tennék meg a körülbelül 3000 métert a résztvevők.
"Az eseménnyel szeretnénk egy állandó, helyi futóközösséget kialakítani, akik egyrészt aktívan részt vállalnak saját egészségük megőrzésében és ezzel másokat is ösztönöznek erre, másrészt egy közösséget hoznak létre és együtt vesznek részt különböző futórendezvényeken."
Itt találsz további részleteket (8. oldal).

Csatlakozz a BSI Futónagyköveteihez!

A BSI Futónagyköveteinek listáját itt tudod megnézni. Hamarosan mindenkit bemutatunk!